Home > Reality > De Pfaffs >

Season 8

AD:This title is currently not available on Prime Video

De Pfaffs Season 8

January. 25,2009
|
5.1
|
NR
| Reality

De Phaffs is a Flemish reality show revolving around the family of former football goalkeeper Jean-Marie Pfaff.

...
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now
AD:This title is currently not available on Prime Video

De Pfaffs

2002  / NR

De Phaffs is a Flemish reality show revolving around the family of former football goalkeeper Jean-Marie Pfaff.

READ MORE

Watch Trailer

Cast
Sam Gooris, Kenji Gooris
Producted By
Eyeworks
Genres
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now

De Pfaffs Season 8 Full Episode Guide

Episode 10 - Season 8, Episode 10
First Aired: March. 29,2009

In Kaap Verdië loopt de rustvakantie van Carmen en Jean-Marie ten einde. In gedachten is Carmen al terug in de ouderlijke villa. Nu zij en Jean-Marie besloten hebben kleiner te gaan wonen, vraagt ze zich namelijk af wat ze met de talloze voetbalsouvenirs moet aanvangen. Bij de familie Volders heeft Dave zijn handen meer dan vol aan de ondeugende Fay en Bruce. Omdat de kinderen boordevol energie zitten, nemen Dave en Lyndsey hen mee naar Plopsa Indoor in Hasselt. Bij de Goorissen nadert de communie van Kenji met rasse schreden. Om helemaal voorbereid te zijn, test Kenji alvast een nieuwe look uit bij de kapper. En terwijl het jongetje braaf in de kappersstoel zit, krijgt Kelly een lumineus idee dat Sam de stuipen op het lijf jaagt. Om hun terugkeer naar België te vieren, heeft Debby haar ouders uitgenodigd voor een gezellig familiediner in Beveren. En als Lyndsey tenslotte met Dave probeert te praten over haar nieuwe job bij haar vader, steekt kleine Bruce daar een stokje voor...

Episode 9 - Season 8, Episode 9
First Aired: March. 22,2009

In de ouderlijke villa is het eindelijk zover. Carmen en Jean-Marie vertrekken naar Kaap Verdië voor een echte rustvakantie. Omdat de vlucht erg vroeg in de ochtend is, logeert het echtpaar in het nabijgelegen luchthavenhotel. Ten huize Volders is het badtijd. Terwijl Bruce en Fay zich voorbeeldig gedragen, zijn Lyndsey en Dave in een ondeugende bui. Na een lange vliegreis arriveren Jean-Marie en Carmen in het exotische Kaap Verdië. De grandeur van het hotelcomplex slaan Jean-Marie en Carmen met verstomming. Nicolas en Debby zijn ingeschakeld om op de ouderlijke villa te passen. Ook de familie Volders heeft een oppastaak gekregen. Zij zijn verantwoordelijk voor Carmens chihuahua’s Diva en Nathan. Fay is alvast in de wolken met haar nieuwe speelkameraadjes. Kelly zakt af naar Debby en haar schoonbroer om te gaan sporten. Maar er lijkt iets mis te zijn met Nicolas’ gezondheid. In Kaap Verdië zijn Carmen en Jean-Marie wel in topvorm. Ze genieten van een weldadige sauna, exploreren de plaatselijke fauna en flora, gaan op boottocht en Carmen bereidt zich zelfs voor op een nieuwe hobby. In België neemt Debby de rol van haar vader over en steunt het goede doel. Ten voordele van Kom op tegen Kanker zal Debby deelnemen aan een evacuatieoefening van de brandweer. Maar Debby heeft ook nog iets extra in petto…

Episode 8 - Season 8, Episode 8
First Aired: March. 15,2009

Door het vele huishoudelijk werk in de ouderlijke villa is Carmen toe aan een echte rustvakantie. Ze gaat naar het reisbureau om informatie te vragen en brochures op te pikken. Voor de dochters van Carmen worden de vakantiekriebels nu al ingelost. Debby, Kelly en Lyndsey vertrekken immers voor een weekendje naar Parijs. Terwijl de dames de lichtstad onveilig maken, moeten de papa’s voor de kroost zorgen. Debby heeft alvast enkele instructies voor Nicolas achtergelaten. Ten huize Volders profiteert kleine Bruce van de afwezigheid van mama. Maar die vrijheid gaat niet zonder gevolgen gepaard. In Parijs klinken de zussen op een geslaagde start van hun weekendje. Ondertussen in Brasschaat nemen Sam en Nicolas hun schoonvader mee voor een partijtje zaalvoetbal. De volgende dag vervult Jean-Marie vol ernst zijn grootvaderlijke taak als oppas voor kleine Liam. Maar Jean-Marie neemt het niet zo nauw met de opvoedingsregels. In Parijs willen de zussen de charme van de stad ontdekken, maar daar steekt het slechte weer een stokje voor. Als de dames terug in België zijn, helpt Lyndsey haar mama alvast met de voorbereiding van de verhuis, namelijk dozen inpakken. En dit blijkt een klus die niet op één, twee, drie geklaard zal worden.

Episode 6 - Season 8, Episode 6
First Aired: March. 01,2009

In de ouderlijke villa maakt Jean-Marie zich klaar voor het Gala van de Gouden Schoen. Als ex-winnaar is hij niet verlegen om de aanwezige sporters van nuttige tips te voorzien. Ook Kelly en Sam zijn van de partij. Sam voorziet de aanwezigen dan weer van een sterk staaltje danskunst. De volgende dag is Lyndsey al vroeg wakker want het is Bruce zijn eerste schooldag. Nadat ze hem heeft afgezet aan school, gaat ze langs bij Kelly. Ze heeft immers het leuke idee om met de drie zussen een citytrip te maken. Maar dan moeten de zussen wel eerst overeenkomen waar de trip naartoe gaat. In Beveren heeft Debby vandaag een fotoshoot en interview voor een lifestylemagazine.

Episode 5 - Season 8, Episode 5
First Aired: February. 22,2009

Lyndsey is eregaste in een Nederlands kinderdagverblijf. Ze leest verhaaltjes voor aan de kleine luisteraars, maar het is Bruce die de show steelt. Ten huize Liébart gaat Liam vandaag voor het eerst naar school. Maar als het aan Liam zelf ligt, blijft hij soezen in zijn warme bedje. Bij de Goorissen is Sam al vroeg uit bed. Angie heeft haar poot bezeerd en Sam gaat voor een check up naar de dierenarts. Het heeft flink gesneeuwd in Brasschaat en daar profiteren de Pfaffs van. Lyndsey neemt haar kinderen mee om de eendjes te voeren en de Liébarts nemen de kinderen na school mee voor een fikse winterwandeling. Jean-Marie wil zijn wagenpark herschikken en moet daarvoor dus wagens verplaatsen.

Episode 4 - Season 8, Episode 4
First Aired: February. 15,2009

Bij de familie Gooris is Sams haar toe aan een scheerbeurt. De kinderen willen zich uitleven op papa Sam zijn haardos, maar Sam vertrouwt enkel Kelly met een tondeuse. Als Kelly aan de onderneming begint, gebeurt echter het onvermijdelijke. Ten huize Volders steekt Dave Lyndsey graag een handje toe bij het avondritueel van de kinderen. Maar Bruce slapensklaar maken, is gemakkelijker gezegd dan gedaan. In de ouderlijke villa heeft Carmen nog altijd last van haar schouder. Jean-Marie laat Carmen oefeningen doen in het zwembad, maar de pijn wordt al vlug ondraaglijk voor Carmen. Dave en Lyndsey gaan vandaag een uniformpje passen met Bruce want het is binnenkort zijn eerste schooldag.

Episode 3 - Season 8, Episode 3
First Aired: February. 08,2009

Jean-Marie is jarig en Carmen plant met de hulp van Nicolas een gezellig familiediner. Terwijl Kelly op zoek gaat naar een cadeautje voor haar vader, maakt ze van de gelegenheid gebruik om een mooi geschenk voor Sam uit te kiezen. Lyndsey heeft haar handen meer dan vol met Bruce. Om hem van zijn geliefde snoepkast en chips weg te halen, beraamt de jonge mama een ingenieus plan. In de ouderlijke villa heeft Carmen een karweitje voor Jean-Marie. Ook Kelly zet haar man aan het werk: het caviahok opruimen. Wat een eenvoudige opdracht lijkt, wordt al vlug een persoonlijke strijd.

Episode 2 - Season 8, Episode 2
First Aired: February. 01,2009

Lyndsey heeft afscheid moeten nemen van haar trouwe viervoeter Casper. Samen met Bruce en Dave overloopt ze de mooiste momenten van haar dierbare vriend. Jean-Marie zijn dag staat helemaal in het teken van kabouters. Hij is gevraagd om een personage te spelen in de nieuwste Plopfilm. Ook Liam mag zich helemaal uitleven. Samen met Debby en Nicolas gaat hij peuterturnen. Als een echte acrobaat stort hij zich op de toestellen. De volgende ochtend is Carmen voor dag en dauw wakker. Ze speelt namelijk een mysterieuze gaste in een quiz van Q-music. Verder staat heel de dag in teken van Kenji zijn verjaardag.

Episode 1 - Season 8, Episode 1
First Aired: January. 25,2009

Brasschaat – In de ouderlijke villa heeft Carmens chihuahua Diva er een nieuw speelkameraadje bij. Jean-Marie wil zijn steentje bijdragen, maar twee eigenwijze hondjes uitlaten is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hij gaat dan ook met plezier in op de uitnodiging van Nicolas om in het bos te gaan cyclocrossen. Die trip loopt echter niet van een leien dakje. Lyndsey en Dave genieten met volle teugen van het gezinsleven. Vol overgave wijden ze zich aan de opvoeding van Bruce en Fay. Hoewel deugniet Bruce geen kans onbenut laat om het geduld van zijn ouders uit te testen. Ook de Goorissen hebben hun handen meer dan vol. Kelly ontfermt zich over haar hondje Juicy. Kenji en Shania nemen de zorg van de cavia’s op zich. Sam is uitgenodigd door de meisjes van K3 in hun show De Wereld van K3. De kinderen mogen ook mee, maar dan moet Kenji zich wel naar behoren gedragen. Debby en Nicolas zoeken de buitenlucht op en trekken met hun kroost naar de manege. Terwijl Keano en Liam het beste van zichzelf geven, zet Nicolas voorzichtig zijn eerste stappen in de paardrijkunst. Na een drukke dag wil Jean-Marie nog even uitrusten in zijn hoogtechnologische massagezetel. Maar hoe krijg je zo’n ding aan de praat?

Free Trial Channels

AD
Show More

Seasons