Home > Reality > De Pfaffs >

Season 1

AD:This title is currently not available on Prime Video

De Pfaffs Season 1

September. 06,2002
|
5.1
|
NR
| Reality

De Phaffs is a Flemish reality show revolving around the family of former football goalkeeper Jean-Marie Pfaff.

...
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now
AD:This title is currently not available on Prime Video

De Pfaffs

2002  / NR

De Phaffs is a Flemish reality show revolving around the family of former football goalkeeper Jean-Marie Pfaff.

READ MORE

Watch Trailer

Cast
Sam Gooris, Kenji Gooris
Producted By
Eyeworks
Genres
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now

De Pfaffs Season 1 Full Episode Guide

Episode 16 - Een groots verjaardagsfeest
First Aired: December. 20,2002

Er zijn 280 mensen voor het verjaardagsfeest van JM uitgenodigd en er is een enorme feesttent in de tuin rechtgezet.Op het feest zelf krijgt JM de ene verrassing na de andere.Hij is ontroerd en tijdens de openingsdans ontstaat er iets mooi tussen hem en Carmen.Nadien zorgt Sam voor de muziek.Niet als zanger, wel als DJ.

Episode 15 - Vakantie in Valencia
First Aired: December. 13,2002

Jean-Marie en Carmen vertrekken voor een vakantie.Hun nederlandse vriend Willem heeft hen uitgenodigd om enkele dagen in zijn “optrekje” in Valencia door te brengen.De ontvangst overtreft alle verwachtingen.Willem woont in een grootse villa met alles erop en eraan; zwembad, sauna, fittness..

Episode 14 - Zusjesfotoshoot
First Aired: December. 06,2002

De zusjes moeten vandaag naar Brussel voor een foto-shoot voor P-Magazine.Na het ontbijt vertrekken de zusjes naar de foto-shoot, maar Debby ziet dit niet zitten.Ze heeft last van stress.Wie geen last van stress heeft, is Kelly.Als ervaren model neemt ze gewillig alle poses aan.

Episode 13 - Opening Sun Set Boulevard
First Aired: November. 29,2002

Debby en Nicolas willen er over 2 dagen hun zonnebankcentrum openen en er is nog heel wat werk aan de winkel.In Beveren wordt er koortsachtig tegen de klok gewerkt.Twee dagen later is het zover.Het zonnebankcentrum Sun Set Boulevard opent officieel zijn deuren.Honderden genodigden maken hun opwachting om Debby en Nicolas te feliciteren.

Episode 12 - Een safarifeest voor Lyndsey
First Aired: November. 22,2002

Lyndsey is jarig.De jongste dochter van Jean-Marie en Carmen wordt 24 jaar.Weer een goede reden voor een feest ten huize Pfaff.Aangezien Lyndsey op werelddierendag jarig is wil ze een feest met als thema safari.De hele familie zal zich in een safari kostuum steken en Carmen heeft een speciaal kostuum voor Jean-Marie.Hij zal de show stelen in een pak dat hem op het lijf geschreven is.

Episode 11 - Erelid van de snorrenclub
First Aired: November. 15,2002

Debby en Nicolas hebben na het harde werken nog eens de tijd om te ontspannen.Ze gaan hun goede vriend Christoff aanmoedigen voor zijn eerste optreden in Nederland.Debby en Nicolas genieten volop van de avond en voor het eerst sinds lang groeit er nog eens iets mooi tussen hen.Bompa wordt vandaag erelid van de Antwerpse Snorrenclub.Hij voelt zich al snel thuis bij zijn nieuwe vrienden, vooral dan bij hun echtgenotes.

Episode 10 - Sam's nieuwe CD
First Aired: November. 08,2002

Voor Kelly en Sam is het een belangrijke dag.Kelly waagt haar kansen op een auditie voor de volgende musical van Studio 100 en Sam neemt een nieuwe single op.Lyndsey bezoekt haar nicht Cindy, die tevens haar schoonheidsspecialiste is.Lyndsey en Cindy zijn de beste vriendinnen.Ze vertellen elkaar al hun hartsgeheimen, tot in de sappigste details.

Episode 9 - Op Betty's trouwfeest
First Aired: November. 01,2002

Voor Carmen is Jean-Marie er bijna bovenop.Zijn eetlust neemt toe en dat is het voor haar het bewijs dat hij weer de oude is.De dochters zijn uitgenodigd voor het huwelijksfeest van Betty.Daar hoort de gepaste kledij bij, maar als Debby en Kelly hetzelfde willen aandoen, is het hek van de dam.

Episode 8 - Aan het ziekbed
First Aired: October. 25,2002

Na zijn val in Italië, is Jean-Marie veilig teruggebracht naar Brasschaat.Jean-Marie kan moeilijk eten, kan niet bewegen en moet dus door de hele familie worden verzorgd.De telefoon staat ondertussen niet stil.Iedereen is bezorgd om Jean-Marie en wil hem moed inspreken.

Episode 7 - Jean-Marie wordt gerepatrieerd
First Aired: October. 18,2002

Jean-Marie heeft veel pijn.Debby heeft niet veel vertrouwen in de Italiaanse dokters en daarom werpt ze zich meteen op als de persoonlijke verpleegster van haar papa.Met Carmen neemt ze het heft in handen en regelt ze de terugtocht.Zo goed en zo kwaad als kan rijden Carmen en Debby Jean-Marie naar huis.Bij tijd en wijlen houden ze even halt om hem op te lappen.

Episode 6 - Een verontrustend telefoontje
First Aired: October. 11,2002

Plots komt er een telefoontje uit Italië.Jean-Marie is gevallen met zijn motor en het blijkt vrij ernstig te zijn.Hij moet plastische chirurgie ondergaan en moet enkele weken het ziekenhuis in.De dokters verbieden hem naar België terug te komen, hij moet in Italië worden verzorgd.

Episode 5 - Op Snoepreis
First Aired: October. 04,2002

Jean-Marie zit stiekem aan het eten.Het dieet dat Carmen hem oplegt begint zwaar te wegen en daarom kan hij het niet laten te snoepen.Carmen verheugt zich op enkele vrije dagen.Jean-Marie vertrekt met vrienden op motortrip naar Italië zodat ze wat tijd heeft voor zichzelf.

Episode 4 - Mannen en Motto's
First Aired: September. 27,2002

Jean-Marie krijgt een zware motor krijgt om op reis te vertrekken.Hij amuseert zich kostelijk maar Carmen maakt zich zorgen.Jean-Marie heeft geen ervaring met zo’n krachtige Harley en moet nog veel oefenen.Lyndsey is op vrijersvoeten.Ze is aangesteld als verzorgster op een motocross.

Episode 3 - Liefde en Voetbal
First Aired: September. 20,2002

Er gaat geen dag voorbij of Sam wordt verrast door zijn trouwe viervoeter Angie.Kelly is druk in de weer met het huishouden.Bompa gaat ondertussen een pintje drinken in zijn stamkroeg.Hij lust ze wel en wordt ’s nachts thuisgebracht door een vriend.Jean-Marie is uitgenodigd op een wedstrijd van Anderlecht.Met zijn dochter Lyndsey geniet hij van de aandacht van de supporters.

Episode 2 - Sams hond en Jean-Maries dieet
First Aired: September. 13,2002

Carmen vindt dat Jean-Marie de laatste tijd te dik is geworden.Ze zet hem onder druk en verplicht hem te diëten.Nicolas, het vriendje van Debby, moet enkele dagen naar Marakesj.Hij is ingehuurd voor een fotoreportage.Het afscheid valt hen beiden zwaar.Kelly heeft haar vriend Tish op bezoek.Tish treedt vanavond op als drag-queen.

Episode 1 - Kelly´s Tropical party
First Aired: September. 06,2002

Vandaag is het feest bij de Pfaffs. Kelly, de tweede dochter van Jean-Marie en Carmen wordt 25 jaar. En dat kan niet onopgemerkt voorbij gaan.Er is een grootse openlucht caribbean party gepland, en speciaal voor de gelegenheid bouwt de hele familie een feesttent.

Free Trial Channels

AD
Show More

Seasons