AD:This title is currently not available on Prime Video

Arga snickaren Season 4

September. 08,2010
|
6.7
| Documentary

...
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now
AD:This title is currently not available on Prime Video

Arga snickaren

2009

READ MORE

Watch Trailer

Cast
Anders Öfvergård
Producted By
Skare AB
Genres
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now

Arga snickaren Season 4 Full Episode Guide

Episode 12 - Kenneth i Norberg
First Aired: November. 24,2010

Svetsaren Kenneth i Norberg är ensamstående med sex barn som han har varannan vecka. Radhuset köpte han tillsammans med sin dåvarande sambo för tre år sedan, de hade stora planer på att bygga på vinden med hjälp av svärfar. Men när skilsmässan varett faktum stod han där ensam med det trånga och byggkaosiga huset och sex barn som ska få plats. Barnen som är mellan 4-15 år delar på två rum, Kenneth bor i vardagsrummet och överallt är det kaos. Orken räcker inte när sex barn ska tas om hand. De veckor som han inte har barnen går tre dagar åt bara till städ och tvätt.

Episode 11 - Linus och Lina
First Aired: November. 16,2010

Linus och Lina har en nyfödd dotter, en inneboende och jättemånga reptiler i källaren. Reptilerna har det bra i källaren, men för människorna där uppe är det värre. Varken kök eller toalett fungerar, taket läcker och färskvattnet är för dåligt så Lina och bebisen får bada hemma hos mormor. Medan de var på BB skulle deras inneboende, 35-årige ventilationsteknikern Jocke, hålla ordning på taket, men det gick inte så bra och nu regnar det in på mammalediga Lina, bebisen och killarna.

Episode 10 - Angelica och Marcus i Älvsjö
First Aired: November. 10,2010

22-åriga Angelica är mammaledig och 27-årige Marcus arbetar på en saneringsfirma. Tillsammans har de barnen Liam 2 år och Noah 9 månader. De har ett hus som är en byggarbetsplats full av vassa föremål, med ett hål rakt ner i golvet till källaren med ett kaninstaket som enda skydd för barnen. Toaletten är liten, sliten och helt utan värme. Renoveringen blev ett livsprojekt och det hade inte Angelica räknat med men Marcus hävdar att det var med i beräkningarna, vilket har blivit till en stor konflikt.

Episode 9 - Patrik i Östhammar
First Aired: November. 03,2010

Kärnfysikern Patrik är en 37-årig singel utan barn som bor i ett 70-tals hus i Östhammar. Han vill gärna träffa någon, men med tanke på hur hans hus ser ut vågar han knappast ta hem en dejt. Patrik köpte huset i Östhammar 2008. Han har själv renoverat mycket, bland annat flyttat badrummet, tagit bort väggar, fixat el-central och vatten samt slagit ut köket. Men han har inte byggt något nytt kök. Han har för tillfället inget kök utan äter endast kall mat hemma. I sovrummet trängs tvättlina med micro, kylskåp, säng, flyttkartonger, kläder och kaffebryggare. För ett tag sedan rasade altantaket ned på grund av tyngden från all snö. Nu orkar han inte mer och inser att han har satt sig i en situation där han mår dåligt på grund av att inte ha ett riktigt hem.

Episode 8 - Linda och Peter
First Aired: October. 27,2010

Mitt i sorgen fann de en ny familj, men trångt blev det! 29-åriga egenföretagaren Linda var nybliven änka med tre barn. Båtbyggaren Peter, 38 år, hade blivit änkling och stod ensam med två barn. På kyrkogården möttes de och hjälpte och stöttade varandra i sorgen. Efter ett tag uppstod känslor mellan dem och Linda & barnen flyttade in hos Peter. Nu är det riktigt trångt för dem att bo med alla fem barnen i huset, som dessutom måste renoveras och rustas upp för att de alla ska orka gå vidare.

Episode 7 - Rose-Marie och Anders på Ingarö
First Aired: October. 20,2010

Ett spelberoende satte stopp för familjens renovering, men först efter att skulderna vuxit sig stora. Rose-Marie och Anders är 33 år gamla och bor i ett hus på Ingarö med sina två barn Sebastian, 7 år och Hampus, 4 år. För två år sedan fastnade Rose-Marie i ett spelberoende på nätet. Utan att berätta något för Anders växte skulderna och för ett år sedan ringde banken och undrade varför betalningarna hade uteblivit. Detta har inte bar gjort att familjen inte har haft råd att renovera klart, det har också satt deras förhållande på mycket stora prov. De går nu i familjeterapi, men relationen får ännu mer problem när huset är i kaos och alla fyra delar på en mulltoa.

Episode 6 - Jenny och Peter i Skultuna
First Aired: October. 13,2010

Jenny och Peter bor på en hästgård i Skultuna tillsammans med dottern Ida. Där bor också Jennys mamma och morfar. På gården finns ett litet hus, ett stort halvfärdigt hus och ett stall. Jenny, Peter, Ida och mamman delar tillsammans på det lilla huset som rymmer tre rum och kök. Utanför huset sover Jennys morfar i en husvagn. Planen är Jenny och Peter så småningom skall kunna flytta in i det stora huset, men hittills har det huset endast fått fasad, isolering, tak, fönster och dörrar och till viss del stommarna till inneväggar. Johan bygger allt själv på lösvirke för att hålla kostnaderna nere, vilket gör att det tar lång tid. Boendesituationen är väldigt jobbig för familjen, speciellt då Peter och Jennys mamma inte alls kommer överens.

Episode 5 - Juliet & Noel i Söderbykarl
First Aired: October. 06,2010

I fyra år har fyrabarnsfamiljen bott i ett hus under en presenning och innanför hembyggda byggställningar. De är glada, men de fryser. Juliet och Noel bor med fyra barn i ett hus i Söderbykarl utanför Norrtälje. Juliet är 44 år och jobbar på en finlandsfärja och Noel är 39 år och pappaledig. Tillsammans har de barnen Joline 4 år, Joy 6 år, Michec 9 år och Tanisha 14 år. Avsnitt 5/8 säs 4. Svensk inredningsserie från 2010. Anders Öfvergård har i tre mycket framgångsrika säsonger hjälpt familjer som gått in i renoveringsväggen. I den fjärde säsongen är han tillbaka med nya sönderrenoverade hus och ihoplappade förhållanden att rusta upp och reda ut. Liksom i förra säsongen kliver Anders in i havererade hem där snickarglädjen har försvunnit och orken tagit slut. Med sitt raka och ärliga sätt ställer han utbrända hemmafixare mot väggen och tvingar dem att inse faktum - att de måste släppa taget om hammaren och lämna över till proffsen.

Episode 4 - Janina och Fredrik i Åkersberga
First Aired: September. 29,2010

Janina och Fredrik hittade huset i utanför Åkersberga på Hemnet, föll för utsikten och slog till utan att ens ha varit och tittat på det. Huset riskerar att rasa ihop, de har en allvarlig fuktskada som orsakat mögel det regnar rakt ner i sängen.

Free Trial Channels

AD
Show More

Seasons

Similar titles