AD:This title is currently not available on Prime Video

Arga snickaren Season 2

October. 07,2009
|
6.7
| Documentary

...
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now
AD:This title is currently not available on Prime Video

Arga snickaren

2009

READ MORE

Watch Trailer

Cast
Anders Öfvergård
Producted By
Skare AB
Genres
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now

Arga snickaren Season 2 Full Episode Guide

Episode 10 - Marie och Maxo i Stureby
First Aired: December. 09,2009

Istället för att tapetsera revs väggarna ner. Villan var egentligen i gott skick, men pappa Maxo ville att familjen skulle ha det riktigt, riktigt bra. Nu har det gått fem år och ingenting är klart och familjen är trött på det ständiga byggkaoset.

Episode 9 - Jenni och Fredrik i Älta
First Aired: December. 02,2009

Fem barn men bara fyra rum. Jenni och Fredrik i Älta utanför Stockholm har renoverat på sitt hus i tio år, men bara fyra rum är klara. Elen är farlig, sågspånet yr över hela huset och det finns inget utrymme för barnen eller förvaring.

Episode 8 - Johan på Kungsholmen
First Aired: November. 25,2009

När Johans kök består av en kokplatta och en diskho, en byggställning tar upp hela vardagsrummet och renoveringen har pågått sen 2006. Då vill tonårsdottern flytta ut och särbon vägrar flytta in.

Episode 7 - Lena och Conny i Brottby
First Aired: November. 18,2009

Lena och Conny flyttade in ett renoveringsobjekt 2005. Där föddes sonen Lucas och när Lena blev gravid igen behövde familjen något större, och eftersom de inte hann renovera klart huset de bodde i innan så nu har de två hus som måste renoveras.

Episode 6 - Maria och Martin i Stockholm
First Aired: November. 11,2009

Martin, 28 och Maria, 29, bor med sin mamma i en hyresrätt på Södermalm i Stockholm. Lägenheten är i ett bedrövligt skick, den har inte renoverats på 19 år och familjen har katter som har rivit på väggarna och kissat på golven.

Episode 5 - Anni och Janne i Hägersten
First Aired: November. 04,2009

Anni och Janne i Hägersten har varit tillsammans sen 1983. 1985 flyttade de in i sitt drömhus, ett riktigt renoveringsobjekt som aldrig har blivit klart.

Episode 4 - Eva och Linda i Nora
First Aired: October. 28,2009

Eva och Linda bor i Nora. När de skulle renovera badrummet hittade de svamp och rev då nästan hela innanmätet på huset och bor i ett litet rum i källaren tillsammans med sin lilla dotter Ella.

Episode 3 - Linda i Tortuna
First Aired: October. 21,2009

Linda bor med sina två barn i ett hus på landet utanför Västerås.Det läcker in i taket, väggarna har rasat, golvet rest sig och det springer möss i sängarna

Episode 2 - Åsa & Sverker i Vikingshill
First Aired: October. 14,2009

Åsa och Sverker träffades för 15 år sen. De flyttade ihop och började bygga sitt drömhus på nära 600 kvadratmeter. Nu bor de med sina två små döttrar på 30 kvadrat, det enda som är färdigt av det stora huset.

Episode 1 - Kina & Lollo i Viksjö
First Aired: October. 07,2009

Arga snickaren och hans team åker till Järfälla, till Kina och Lollo som bor med flera tonårsbarn i ett hus där renoveringen helt stannat upp och elen är livsfarlig.

Free Trial Channels

AD
Show More

Seasons

Similar titles