Home > Reality > Farmen >

Season 8

AD:This title is currently not available on Prime Video

Farmen Season 8

October. 08,2012
|
5.7
| Reality

...
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now
AD:This title is currently not available on Prime Video

Farmen

2001

READ MORE

Watch Trailer

Producted By
Strix Televisjon [NO]
Genres
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now

Farmen Season 8 Full Episode Guide

Episode 12 - Uke 4 - Del 3
First Aired: November. 04,2012

Mentor kommer for å vurdere ukesoppdraget og har med seg en overraskelse til deltagerne, noe som fører til at stemningen står i taket.

Episode 10 - Uke 4 - Del 1
First Aired: October. 29,2012

Det blir mye dramatikk rundt dyrene på Farmen, som starter med at deltagerne finner et dødt dyr på låvebrua. Flere av deltagerne er bekymret, og lurer på om den nye storbonden på Landmark virkelig har kontroll.

Episode 9 - Uke 3 - Del 3
First Aired: October. 28,2012

Fiskeoppgaven er ukesoppdraget og det byr på mer enn ett problem: Vil de greie å få alt godkjent slik at de kan dra til markedet og dermed få bestilt slakt?

Episode 7 - Uke 3 - Del 1
First Aired: October. 22,2012

Det er den tredje uken på Farmen, og deltagerne begynner å bli godt kjent. Noen mener også at kjærligheten har begynt å blomstre mellom to av deltagerne.

Episode 6 - Farmen episode 6
First Aired: October. 21,2012

De yngste guttene og jentene på gården har funnet tonen og bruker kveldene på å massere hverandre og legger seg sist. De eldste deltagerne står tidlig opp for å komme i mål med ukesoppdraget. De yngste jentene sover litt utpå, og skaper irritasjon for de hardtarbeidende. Dette fører til konfrontasjoner. Mentor kommer for å vurdere ukesoppdraget. Hvis de klarer det, er det uenighet i gruppen om pengene skal gå til slakting eller ikke. Det er særlig de sterke gutta som er kjøttsultne, jentene derimot tenker det kan være en fordel at guttene sulter. Det skal også velges andrekjempe som skal konkurrere i kveldens tvekamp. Det blir en spennende tvekamp som ender med at Farmens andre deltager må reise hjem.

Episode 5 - Farmen episode 5
First Aired: October. 17,2012

Det er fest på Farmen! Pyntet og forventningsfulle drar deltakerne avsted til nabogården på dåpsfest. Og her viser Andreas seg fra en helt ny side til de andre deltagernes store overraskelse. Storbonden må også ta det vanskelige valget om hvem som skal bli 1. kjempe og må ut i tvekamp i slutten av uken. I Magasinet ser vi nærmere på eldre dåpstradisjoner og får lære alt om konservering og sylting av bær når Gaute tar turen til Lerum.

Episode 4 - Farmen episode 4
First Aired: October. 15,2012

Landmark får en ny storbonde, og gruppa forventer regimeskifte. Lite og ensidig mat tærer på kreftene og Tov takler dette spesielt dårlig. Dette kommer til utløp i heftige diskusjoner. Ukesoppdraget er i flere deler og byr på mange utfordringer, men foruten penger å tjene er det en ekstra gulrot i andre enden. Det er barselfest på nabogården og deltakerne er invitert, men da må de stå på med ukesoppdraget slik at de ikke kommer tomhendte til dåpen. Programleder:Gaute Grøtta Grav.

Episode 3 - Farmen episode 3
First Aired: October. 14,2012

I kveldens episode av Farmen ankommer mentor for å godkjenne ukesoppdraget. Vil broen være bra nok til tross for materialemangel, og er baksten korrekt selv med feil type mel?

Episode 2 - Farmen episode 2
First Aired: October. 10,2012

Ann-Kristin fortsetter å sabotere for de andre, mens storbonden får oppmerksomhet for sine spesielle holdninger. Joar begynner å ane ugler i mosen når ungjentene tar over ansvaret i bakehuset og gjør langt større suksess der enn hva Ann Kristin og gjengen har gjort. Er sabotasjegjengen i ferd med å bli avslørt? Det jobbes videre med ukesoppdraget, og storbonden skal velge en førstekjempe som siden må ut i tvekamp og kan risikere å bli den første til å måtte forlate Farmen.

Episode 1 - Farmen episode 1
First Aired: October. 08,2012

I første program ankommer deltagerne gården og møter hverandre for første gang; hvordan skal en konservativ kristen gå overens med en homofil fashonista? Det velges en storbonde, som etter hvert viser seg å ha noen ekstreme holdninger, spesielt når det gjelder kvinner.

Free Trial Channels

AD
Show More

Seasons

Similar titles