AD:This title is currently not available on Prime Video

Undercover in Nederland Season 3

March. 25,2007
|
8
|
NR
| Crime Documentary Reality

...
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now
AD:This title is currently not available on Prime Video

Undercover in Nederland

2005  / NR

READ MORE

Watch Trailer

Cast
Alberto Stegeman
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now

Undercover in Nederland Season 3 Full Episode Guide

Episode 8 - Malafide verkopers
First Aired: June. 03,2007

Deze uitzending gaat over malafide verkopers. Zo zijn miljoenen adresgegevens te koop, biedt een seksclubeigenaar een ton in het vooruitzicht voor een driehoeksrelatie met twee vrouwen en krijgt Alberto de mogelijkheid valse diploma's te kopen. Ook wordt ingegaan op ontwikkelingen rondom eerdere afleveringen.

Episode 7 - Zaaddonoren
First Aired: May. 27,2007

Deze uitzending gaat over mannen die zich veelal op internet aanbieden als zaaddonor, maar vooral uit blijken op seks. Partners blijken vaak niet op de hoogte, en gezondheidsverklaringen tellen niet.

Episode 6 - Undercover op internet
First Aired: May. 20,2007

Deze uitzending gaat over internetcriminaliteit. Goedgelovige internetgebruikers worden opgelicht en bedrogen. Ook is te zien hoe een veertienjarige jongen 's nachts bij Alberto langskomt voor een seksafspraak.

Episode 5 - Beroepscrimineel
First Aired: May. 06,2007

Deze uitzending gaat over een beroepscrimineel die door Undercover in Nederland een jaar lang gevolgd werd. In 2006 werd de man al ontmaskerd in de aflevering over kinderprostitutie. Nu blijkt dat de man ook aan onder andere drugs- en wapenhandel doet.

Episode 4 - Seks met dieren
First Aired: April. 29,2007

Deze uitzending gaat over bestialiteit, oftewel seks met dieren. Liefhebbers vertellen wat hen hiertoe aanspreekt. Alberto gaat vermomd met een man mee de weilanden in op zoek naar geschikt vee.

Episode 3 - Coke en pillen
First Aired: April. 15,2007

In deze aflevering is te zien hoe eenvoudig het is om in Nederland harddrugs te bemachtigen, onder andere van een drugsboot en op het Binnenhof.

Episode 1 - Vuurwerkbommen
First Aired: March. 25,2007

In deze uitzending is te zien hoe Alberto Stegeman illegaal vuurwerk weet te bemachtigen. Dit vuurwerk kan qua knal vergeleken worden met zwaardere explosieven. Ook is te zien dat één van de handelaren het verboden vuurwerk verstopt onder de autostoel waar zijn dochtertje zit.

Free Trial Channels

AD
Show More

Seasons

Similar titles