Home > Pilvede All >

Season 1

AD:This title is currently not available on Prime Video

Pilvede All Season 1

January. 01,1900
|
0
|

...
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now
AD:This title is currently not available on Prime Video

Pilvede All

2010

READ MORE

Watch Trailer

Genres
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now

Pilvede All Season 1 Full Episode Guide

Episode 12 - 12. osa
First Aired: January. 01,0001

Kertu ja Eriku puhkus on ühele neist puhas piin, teisele aga tõeline elamus. Piret jääb haigeks, kuid saatuse tahtel tuleb abi sealt, kust ta seda oodata ei osanud. Erikut tabab ootamatu ja shokeeriv uudis, sama juhtub Kertuga. Mari kohtub isaga ning saab oma küsimustele vastused.

Episode 11 - 11. osa
First Aired: January. 01,0001

Piret satub Roberti viha alla ning sellel on karmid tagajärjed. Mari läheb töövestlusele ega suuda kuidagi harjuda uue rolliga, mis tal omaks tuleb võtta. Eriku ja Kertu puhkus ei alga sugugi nii, nagu planeeritud. Diana püüab Piretit aidata ning Mari saab teada tõe oma isa kohta...

Episode 10 - 10. osa
First Aired: January. 01,0001

Kohtumine Anuga jätab Piretisse sügava jälje, millest tal on raske üle saada. Kertu ja Eriku pereteraapia jookseb liiva. Barbi annab Marile isa-teemal head nõu ning päeval, mil kolm õde taas kodulinna lähevad, on neil kindel plaan, kuidas tõde päevavalgele kaevata. Robert saab teada, mis tema abikaasaga toimub.

Episode 8 - 8. osa
First Aired: January. 01,0001

Albert räägib õdedele, mis sel saatuslikul ööl nende korteris toimus. Mari naudib uue korteriomaniku tähelepanuavaldusi ega näe võimalusi, mida Barbi talle soovitada püüab. Piret saab kodulinnast ahvatleva pakkumise, milles on ilmselgelt ka Pauli käsi mängus. Kertu püüab jätkuvalt ühendada kasulikku meeldivaga.

Episode 2 - 2. osa
First Aired: January. 01,0001

Piret ei mõista, mis meestega lahti on, sest nii Peeter, Robert kui ka Paul on otsustanud Pireti endale võita. Marit ootab ees ebameeldiv üllatus, millega ta polnud osanud arvestada. Erik rabab Kertut ootamatu otsusega lapsesaamise teemal.

Episode 1 - 1. osa
First Aired: January. 01,0001

Algab kodumaine draamasari suhetest, saladustest ja romantikast. Täiskasvanuks saades ja kodust lahkudes kaotasid kolm õde (Elisabet Tamm, Liis Haab ja Inga Allik) üksteist silmist, igaühel oli oma elu ja omad unistused. Nüüd, aastaid hiljem, toob nende ema tabav õnnetus õed taas kokku ja lisaks tänastele probleemidele hakkavad pinnale kerkima ka seni kiivalt varjatud minevikusündmused. Teistes osades Ain Lutsepp, Indrek Sammul, Rein Oja, Rita Rätsep, jpt. Sarja stsenarist on Eleonora Berg, rezhissöör Indrek Simm ja produtsent Toomas Kirss.

Free Trial Channels

AD
Show More

Seasons