AD:This title is currently not available on Prime Video

Familjen Holstein-Gottorp Season 1

January. 13,2013
|
0
| Comedy

...
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now
AD:This title is currently not available on Prime Video

Familjen Holstein-Gottorp

2013

READ MORE

Watch Trailer

Genres
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now

Familjen Holstein-Gottorp Season 1 Full Episode Guide

Episode 10 - Avsnitt 10
First Aired: March. 10,2013

Julen närmar sig och det är dags att spela in programmet Året med kungafamiljen. Drottningen vill kontrollera allt och tvingar Oscar att göra tillgjorda presentationer om hur familjen saftar och syltar inför julen. Kungen, som ska tillkännage prinsessan och Jimmys förlovning blir sur när alla försöker styra honom. Prinsessan och Jimmy tittar på lägenheter men har lite olika syn på vad för slags liv de ska leva.Säsongsavslutning.

Episode 9 - Avsnitt 9
First Aired: March. 04,2013

Drottningen ska besöka en konstutställning som anordnas av Tanzanias ambassad. Men hon vill inte sätta på sig en klänning och hatt som hon tidigare fått i gåva av dem. Kungen får besök av Englands kung Willy. Han är uppspelt inför besöket men den engelske monarken sätter kungens tålamod på prov.

Episode 8 - Avsnitt 8
First Aired: February. 24,2013

När kungen ska stå för middagen när de har vänner på besök litar inte drottningen på hans kulinariska färdigheter. Därför anlitar hon köksmästare Gustaf för att laga middagen i smyg. Prinsessan besöker ett barnsjukhus och får en irriterande sjukling på halsen.

Episode 7 - Avsnitt 7
First Aired: February. 24,2013

Kungaparet blir bjudna på middag till Jimmys föräldrar och ser ingen annan utväg än att tacka ja. Lovisa ställs inför ett dilemma när hon blir bjuden på två fester samma kväll. Frågan är vilken fest hon ska välja.

Episode 6 - Avsnitt 6
First Aired: February. 10,2013

När kungen och Foffe tittar på bilder av tidigare kungar känner kungen att han inte åstadkommit tillräckligt. Det får dem att skriva ett känslosamt tal som kungen ska hålla till det svenska folket. Drottningen upptäcker att en av de anställda har använt en av hennes klänningar.

Episode 5 - Avsnitt 5
First Aired: February. 03,2013

Kungen anklagas av drottningen för att han glömt en av hennes namnsdagar. Prinsessan Lovisa försöker hjälpa Maja, en i kökspersonalen, med hennes arbete. Prinsen fotograferas för en utställning och fotografen försöker tänja på gränserna.

Episode 4 - Avsnitt 4
First Aired: January. 27,2013

Kungen inviger ett köpcentrum och får frågan om vad en liter mjölk kostar. Kungen har ingen aning och svarar helt uppåt väggarna och skandalen är ett faktum. Drottningen har hittat en lämplig flickvän till Oscar, en tysk prinsessa, men Oscar är inte pigg på idén.

Episode 3 - Avsnitt 3
First Aired: January. 20,2013

En tidning ska göra ett reportage om kungen och följa honom under en arbetsdag men kungen har missförstått det hela och blir tvungen att snabbt improvisera ett schema för dagen. Prins Oscar blir tvungen att ta hand om Finlands kärlekskranka handelsminister.

Episode 2 - Avsnitt 2
First Aired: January. 13,2013

Kungaparet håller middag för regeringen och personer i näringslivet och kungen försöker sätta statsministern på plats. Prinsessans hemliga pojkvän vill att de ska offentliggöra sin relation. Prins Oscar går på dejt men hans livvakt är i vägen.

Episode 1 - Avsnitt 1
First Aired: January. 13,2013

Kungen vet inte vem som är vem av sina två trädgårdsmästare och försöker luska ut det utan att avslöja sig. Drottningen vill skaffa en fontän till slottet. Prinsessan Lovisa misstänker att det finns en läcka inom vänkretsen som avslöjar hemligheter om familjen till pressen.

Free Trial Channels

AD
Show More

Seasons