Home > Comedy > Boston Tea Party >

Season 2

AD:This title is currently not available on Prime Video

Boston Tea Party Season 2

October. 27,2008
|
7.8
| Comedy

Boston Tea Party is a Swedish infotainment television program is broadcast on Kanal 5 hosted by Fredrik Wikingsson and Filip Hammar.

...
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now
AD:This title is currently not available on Prime Video

Boston Tea Party

2007

Boston Tea Party is a Swedish infotainment television program is broadcast on Kanal 5 hosted by Fredrik Wikingsson and Filip Hammar.

READ MORE

Watch Trailer

Cast
Fredrik Wikingsson, Filip Hammar
Genres
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now

Boston Tea Party Season 2 Full Episode Guide

Episode 3 - En Ding Ding Värld
First Aired: November. 10,2008

I det tredje programmet av Boston Tea Party är det galnare än vanligt. Filip går till väders med heliumballonger och så intervjuar de Ernst Billgren under vattnet. Men så är ämnet för dagen En Ding Ding Värld. Inspirationen till ballongexperimentet kommer från nyheten om den brasilianske präst som testade samma sak, men som försvann och hittades död i havet. Den höjdrädde Filip lägger alltså sitt liv i Fredriks händer när han lyfter och kompanjonen har säkerhetslinan i sin hand. Ett herrans liv Filip och Fredrik återupplivar sin gamla serie Ett Herrans liv med Ernst Billgren och intervjun är inspelad helt under vatten. Billgren får svara på frågor om han någon gång har tänkt tanken på att döda Ernst Kirchsteiger, och om han någon gång snortat wasabi. Medverkar i inslaget gör även Sveriges enda kända studioman, Henrik von Zweigberk.

Episode 2 - Mat
First Aired: November. 03,2008

I veckans program är temat mat. Filip och Fredrik tar hjälp av Mat-Niklas Ekstedt för att testa olika luncher i Stockholm. Han får fem olika rätter mixade och serverade i form av smoothies och frågan är om den kände kocken kan få i sig tillräckligt av rätterna för att kunna avgöra vad det är för rätter.

Episode 1 - Uppväxten
First Aired: October. 27,2008

På temat "min pappa är starkare än din" har de arrangerat en boxningsmatch mellan Filips pappa Lars Hammar och Fredriks pappa Peter Wikingsson. De båda herrarna coachas av världsmästaren i kampsporten K1, Jörgen Kruth. De undersöker också om man kan återuppleva barndomen genom att besöka sitt gamla dagis, i det här fallet Filips gamla dagis Solrosen i Köping. Filip testar också om han kan känna igen tre gamla klasskamrater från skoltiden, enbart genom att titta på deras penisar.

Free Trial Channels

AD
Show More

Seasons