Home > Reality > Maestro >

Season 1

AD:This title is currently not available on Prime Video

Maestro Season 1

November. 08,2012
|
5.5
| Reality

...
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now
AD:This title is currently not available on Prime Video

Maestro

2012

READ MORE

Watch Trailer

Cast
Dominic Seldis, Frits Sissing
Producted By
Tuvalu Media
Genres
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now

Maestro Season 1 Full Episode Guide

Episode 8 - De Finale
First Aired: December. 27,2012

De eindsprint is in zicht, in deze allerlaatste aflevering zal blijken wie er van de acht kandidaten overblijft als beste dirigent. De laatste twee Maestro’s die het tegen elkaar op zullen nemen in de finale zijn Lenette en Tanja.

Episode 7 - Episode 7
First Aired: December. 20,2012

De zevende aflevering staat in het teken van opera. De overgebleven drie kandidaten dirigeren ieder een aria met mezzosopraan Tania Kross en een ouverture. Een aria wordt meestal door één persoon gezongen en begeleid door muziekinstrumenten. Een ouverture is het openingsstuk van een opera, ballet of concert.

Episode 6 - Episode 6
First Aired: December. 13,2012

In de zesde aflevering van Maestro staat de laatste drie kandidaten Tanja, Lenette en KV een nieuwe uitdaging te wachten. Niet alleen het orkest zit er weer klaar voor, ook de befaamde vocalisten Wouter Hamel, Joke de Kruijf en Pearl Jozefzoon laten zich dirigeren door de Maestro’s in spé.

Episode 5 - Episode 5
Episode 3 - Episode 3
First Aired: November. 22,2012

Veel films maken gebruik van klassieke muziek. In deze aflevering dirigeren de BN’ers muziek uit zes beroemde filmklassiekers, maar eerst krijgen ze les in expressie en inleving van de Nederlandse acteur Leopold Witte. Leopold is vooral bekend van zijn rollen als Evert Lodewijkx in de televisieserie en film Gooische Vrouwen en als Oscar in de televisieserie Dokter Deen.

Episode 2 - Episode 2
First Aired: November. 15,2012

In aflevering 2 krijgen de overgebleven 7 BN’ers hulp van een professional uit het vak. Samen met deze coaches gaan zij oefenen voor hun tweede optreden als dirigent.

Free Trial Channels

AD
Show More

Seasons

Similar titles