Home > Drama > In therapie >

Season 2

AD:This title is currently not available on Prime Video

In therapie Season 2

July. 25,2011
|
7.7
|
NR
| Drama

...
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now
AD:This title is currently not available on Prime Video

In therapie

2010  / NR

READ MORE

Watch Trailer

Cast
Carice van Houten, Kim van Kooten
Genres
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now

In therapie Season 2 Full Episode Guide

Episode 7 - Episode 7: Sascha
Episode 6 - Episode 6: Paul
First Aired: August. 01,2011

Een tweede ontmoeting met jeugdliefde Lizzy voor Jonathans deur brengt Paul opnieuw van zijn stuk. Jonathan vraagt door over Pauls jeugd en komt erachter dat Paul met nogal wat onverwerkte woede zit.

Episode 5 - Episode 5: Marit
First Aired: July. 29,2011

Na jaren staat Marit Kroon weer voor Jonathans deur. Ze is nu succesvol advocate, maar loopt nog steeds rond met een pijnlijke gebeurtenis uit het verleden, toen Jonathan haar therapeut was en haar hielp bij een levensbepalende keuze.

Episode 4 - Episode 4: Wouter
First Aired: July. 28,2011

Wouter den Arend, een succesvol zakenman, bezoekt Jonathan vanwege een klein maar hinderlijk probleem: paniekaanvallen. Wouter is gewend de zaken naar zijn hand te zetten en kan maar moeilijk van Jonathan aannemen dat hier geen simpele remedie voor is.

Episode 3 - Episode 3: Olivier
First Aired: July. 27,2011

Olivier is een introverte, wat gezette puberjongen. Tegenover zijn klasgenootjes en Jonathan probeert hij een stoere facade op te houden, maar dat lukt hem steeds minder, nu zijn ouders voortdurend met elkaar in de clinch liggen.

Episode 2 - Episode 2: Sascha
First Aired: July. 26,2011

Sascha, een hippe jonge architectuurstudente, heeft schokkend nieuws gekregen en wil bij Jonathan haar hart luchten over dit dramatische geheim. Jonathan probeert erachter te komen waarom Sascha dit al weken lang niet aan haar familie en vrienden durft te vertellen.

Episode 1 - Episode 1: Paul
First Aired: July. 25,2011

Paul Westervoort, onze therapeut uit seizoen 1 , moet verantwoording afleggen aan het College van toezicht vanwege de fatale gebeurtenissen rond zijn ex-patiënt Aron. Paul verwijt Mira zijn carrière te hebben beschadigd, en komt vol ergernis aan bij zijn nieuwe therapeut: Jonathan Franken.

Free Trial Channels

AD
Show More

Seasons