AD:This title is currently not available on Prime Video

Hakkab jälle pihta Season 1

January. 13,2013
|
0
| Comedy

...
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now
AD:This title is currently not available on Prime Video

Hakkab jälle pihta

2013

READ MORE

Watch Trailer

Cast
Helgur Rosenthal, Ragne Pekarev
Genres
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now

Hakkab jälle pihta Season 1 Full Episode Guide

Episode 6 - John ei ole enam meiega
First Aired: February. 17,2013

Kuuendas osas tabab perekond Vesilindu traagiline kaotus. Kuid iga tragöödia sisaldab ka ebamugavalt koomilisi hetki, eriti kui see juhtub Raimondi ja Veronikaga. Olukord kipub lõpuks kontrolli alt väljuma.

Episode 5 - Tuleb muuta elu
First Aired: February. 10,2013

Viiendas osas ootab Raimondit tähtis päev – tal ilmub lõpuks ometi kauaoodatud romaan. Päeva ilu tumestab ainult kadedus menukama kolleegi Mihkel Raua ees. Raamatu esitlus aga kannab muidu korraliku pereisa metsikusse ööellu, mis paneb ta paljusid eluväärtusi ümber hindama.

Episode 4 - Arbeit Macht Frei
First Aired: February. 03,2013

Neljandas osas tuleb koolist halva käitumise tõttu eemaldatud kaksikud vanematel tööle kaasa võtta. Juhtumisi on aga mõlemal tegemist elu kõige hullema tööpäevaga. See, mis on plaanitud poistele mulje avaldamiseks, teeb tegelikult vanematel margi täiega täis.

Episode 3 - Everybody Hurts
First Aired: January. 27,2013

Jätkub perekonna metsamatk. Raimond teeb, mis suudab, et ennast kehtestada ja isarolli täita. Kumbki kaksik aga ei võta teda tõsiselt ja teismelisele tütrele Dianale põhjustab see jätkuvalt poiss-sõbra ees vaid piinlikke hetki. Lõpuks on hoopis isa see, kes laste abi vajab.

Episode 2 - Smells Like Teen Spirit
First Aired: January. 20,2013

Teises osas otsustab pereisa Raimond oma ülekätte läinud lapsed viia metsa ekstreemmatkale, et neis vähegi iseloomu, koostööd ja kuulekust kasvatada. Mitte midagi sellel kasvatusretkel ei kulge aga plaanipäraselt. Õnneks, või õnnetuseks, on matkale kaasa kutsutud ka sõjaväelise kooliga Lauri.

Episode 1 - Kaini kasvatus
First Aired: January. 13,2013

Esimeses osas püüab pereisa Raimond korraldada sugulastele eeskujuliku laste sünnipäevapeo. Ent kuidas säilitada väärikus olukorras, kui abikaasa magab sisse, poisid keelduvad vanaema sõna kuulamast ja äi saabub ämmale üllatuseks peole uue muusaga? Sarja peaosades astuvad üles Helgur Rosenthal (Raimond) ja Ragne Pekarev (Veronika), tülikaid kaksikuid mängivad Martin ning Anders Hollo.

Free Trial Channels

AD
Show More

Seasons