Home > Reality > Nattpatruljen >

Season 1

AD:This title is currently not available on Prime Video

Nattpatruljen Season 1

January. 07,2013
|
8
| Reality

...
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now
AD:This title is currently not available on Prime Video

Nattpatruljen

2013

READ MORE

Watch Trailer

Producted By
ITV Studios Norway
Genres
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now

Nattpatruljen Season 1 Full Episode Guide

Episode 47 - Moss 2
First Aired: March. 27,2013

Vi er i Moss, og denne natten må patruljen rykke ut etter melding om husbråk. Dessuten rygger Frode på en lyktestolpe, og patruljen finner tyvegods i en hage.

Episode 44 - Bergen 9
First Aired: March. 21,2013

I Bergen må betjentene håndtere et vorspiel som går litt over styr. Ei jente har fått frastjålet iPhonen sin og patruljen prøver å finne den ved hjelp av en app.

Episode 43 - Trondheim 14
First Aired: March. 20,2013

I Trondheim må patruljen rykke ut til et asylmottak hvor det er bråk. De får melding om et innbruddsforsøk og utfører trafikkontroll for å ta nattens fyllekjørere.

Episode 41 - Trondheim 13
First Aired: March. 18,2013

I Trondheim stopper politiet en bil de mistenker skal på innbruddstokt. De tar et par innbruddstyver på fersken på morgenkvisten, og må stoppe et nachspiel når klokka nærmer seg syv.

Episode 40 - Trondheim 12
First Aired: March. 14,2013

En gjest på et utested i Trondheim har fått en flaske i hodet og blør kraftig. En hotellgjest er beruset og ufin, og patruljen rykker ut for å sette en stopper for et høylytt Spice Girls-nachspiel.

Episode 37 - Trondheim 11
Episode 36 - Bergen 8
First Aired: March. 07,2013

Vi er i Bergen, hvor en kvinne har blitt sparket av sykkelen sin i en park. En mann nekter å fremvise legitimasjon når han blir spurt om det, og det brygger opp til slåsskamp på Torgallmenningen.

Episode 35 - Hammerfest 2
First Aired: March. 06,2013

Det er høst og mørkt i Hammerfest, men det stopper ikke befolkningen fra å feste. En beruset mann setter seg på bakbeina når patruljen vil snakke med ham, og det hele utarter seg til litt av en scene.

Episode 34 - Drammen 4
First Aired: March. 05,2013

Vi er i Drammen, der en bil stikker fra en politikontroll. Det blir meldt om innbrudd i et industriområde, og patruljen må søke med hund etter gjerningsmennene.

Episode 33 - Trondheim 10
First Aired: March. 04,2013

Vi er i Trondheim, der en eldre mann har forsvunnet sporløst fra en institusjon. Betjentene må etterforske flere innbrudd, og de stopper på en bensinstasjon der de blir overlevert en pakke som viser seg å inneholde noe spesielt.

Episode 32 - Sarpsborg 2
First Aired: February. 28,2013

Vi er i Sarpsborg, der en mann tenner en lighter i ansiktet på en politimann. Han finner raskt ut at det ikke er det smarteste han har gjort. Patruljen stopper også en potensiell fyllekjører, men ting er ikke slik de først tror.

Episode 31 - Drammen 3
First Aired: February. 27,2013

To svært unge jenter har drukket alkohol i Drammen sentrum, og patruljen må finne ut av hva de skal gjøre med situasjonen. Dessuten må de håndtere en mann som sier at han har blitt angrepet av samboeren sin med kniv.

Episode 30 - Vansjø 3
First Aired: February. 26,2013

Etter flere meldinger om vandalisme, besøker Vansjøpatruljen en skatepark. De må assistere når det bryter ut slåsskamp i Moss sentrum, og når de stopper en bilist som ikke kan engelsk, prøver de seg på en litt utradisjonell oversettelsesmetode.

Episode 29 - Trondheim 9
First Aired: February. 25,2013

Vi er i Trondheim, og denne natten må patruljen jakte på en full fyr som klatrer i folks hager på morgenkvisten. De stopper også en narkolanger og finner raskt ut at han har litt av hvert å by på.

Episode 28 - Bergen 7
First Aired: February. 21,2013

«Nattpatruljen» er i Bergen, og betjentene får melding om slåssing i Nygårdsparken. De stopper også en mistenkelig bil og finner ut at føreren tidligere har blitt tatt med våpen.

Episode 26 - Fredrikstad 5
Episode 25 - Trondheim 8
First Aired: February. 18,2013

«Nattpatruljen» er i Trondheim, og denne natten drar betjentene på leting etter en mann som har truet med å ta livet av seg ved å hoppe i elva. De finner også en mann som ligger på bakken og ikke kan gjøre rede for seg.

Episode 24 - Bergen 6
Episode 23 - Fredrikstad 4
Episode 22 - Drammen 1
First Aired: February. 12,2013

«Nattpatruljen» er i Drammen, og denne natten må de arrestere en mann som er ettersøkt for vold. De leter også etter en golfbag etter et innbrudd og kommer plutselig over en kar som sykler med en golfbag på ryggen klokken tre på natten. Tilfeldig? Neppe.

Episode 21 - Trondheim 7
First Aired: February. 11,2013

Det er mye folk på byen i Trondheim, og patruljen jobber med å holde ro og orden. De kommer over en slåsskamp, legger en av kamphanene i jern og setter ham i politibilen. Men han er slett ikke interessert i å bli sittende.

Episode 20 - Bergen 5
First Aired: February. 07,2013

«Nattpatruljen» er i Bergen og denne natten må betjentene rykke ut til en institusjon der en ungdom har gått amok og de ansatte har låst seg inne på et bad.

Episode 19 - Alta 2
First Aired: February. 06,2013

Det er midnattssol i Alta og patruljen må hanskes med festbråk, løshunder, innbruddsalarmer og en mann som går langs landeveien med buksa på knærne.

Episode 18 - Trondheim 6
Episode 17 - Vansjø 2
First Aired: February. 04,2013

Vi er i Vansjø, og nattskiftet er knapt i gang før patruljen må rykke ut til en bilulykke, og det viser seg raskt at en av ulykkesbilene er stjålet og at sjåføren er i yngste laget.

Episode 16 - Bergen 4
First Aired: January. 31,2013

Bergenspolitiet må håndtere tidenes mest vulgære butikktyv og finne ut av hvorfor en ATV sitter dønn fast mellom to gjerder på en gangsti.

Episode 15 - Trondheim 5
First Aired: January. 30,2013

«Nattpatruljen» er i Trondheim, og denne natten må politiet hanskes med en gjeng narkomane som stjeler en hjertestarter fra en ambulanse.

Episode 14 - Fredrikstad 3
First Aired: January. 29,2013

«Nattpatruljen» er i Fredrikstad, og denne natten har politiet hendene fulle med blant annet innbrudd, biltyveri og en vaskeekte biljakt.

Episode 13 - Bergen 3
First Aired: January. 28,2013

«Nattpatruljen» er i Bergen, og denne natten jakter politiet på en mann som oppfører seg truende mot barn, og på en person som blender bybaneførerne med en laser.

Episode 12 - Vansjø 1
First Aired: January. 24,2013

Vansjøpolitiet har en rolig vakt helt til de finner en havarert bil. De beveger seg opp til bilen, og plutselig er natten alt annet enn rolig.

Episode 11 - Sarpsborg 1
First Aired: January. 23,2013

«Nattpatruljen» er i Sarpsborg, og denne natten må politifolkene hanskes med en bråkmaker som viser seg å være den reneste Houdini når de får på ham håndjern.

Episode 9 - Trondheim 4
First Aired: January. 21,2013

«Nattpatruljen» er i Trondheim, og denne natten får politifolkene beskjed om at en person har hoppet i elva - og strømmene er strie.

Episode 8 - Fredrikstad 2
First Aired: January. 17,2013

«Nattpatruljen» er i Fredrikstad, og til tross for regnvær er utelivet sydende, og politifolkene har hendene fulle med vanskelige, regnvåte byvankere. Så får de melding om at en bil har kjørt gjennom et butikkvindu.

Episode 7 - Hammerfest 1
First Aired: January. 16,2013

«Nattpatruljen» er i Hammerfest, og politifolkene må hanskes med klåfingrede festivaldeltagere. Dessuten må de takle et problem på landeveien, og ting går ikke akkurat som de skulle ønske.

Episode 5 - Trondheim 2
First Aired: January. 14,2013

Politiet har fått tips om et stort parti amfetamin på en adresse i byen, og patruljen bevæpner seg og tar seg inn i leiligheten med makt.

Episode 4 - Alta 1
First Aired: January. 10,2013

«Nattpatruljen» er i Alta, og i strålende midnattssol tar betjentene våre seg av to kompiser som har stjålet en bil og prøver å kvitte seg med ulovlige substanser.

Episode 3 - Trondheim 1
First Aired: January. 09,2013

I dag er «Nattpatruljen» i Trondheim, og denne natten får politifolkene våre melding om en tyv som sitter fast i et vindu. Og fast sitter han.

Episode 2 - Fredrikstad 1
First Aired: January. 08,2013

«Nattpatruljen» er i Fredrikstad, og politifolkene må håndtere en gammel kjenning som slett ikke er interessert i å samarbeide. De stopper også det de tror er en fyllekjører, men det viser seg snart at ting ikke er helt som de tror.

Episode 1 - Bergen 1
First Aired: January. 07,2013

I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. i første program er vi i Bergen, og politifolkene våre jakter denne natten på en Jaguar som er på ville veier. De håndterer en fest som blir i luftigste laget og møter en jente som har en helt spesiell oppgave til dem.

Free Trial Channels

AD
Show More

Seasons

Similar titles