Home > Reality > Paradise Hotel >

Season 5

AD:This title is currently not available on Prime Video

Paradise Hotel Season 5

March. 11,2013
|
4.7
|
TV-MA
| Reality

Norwegian girls and boys check in at the Paradise Hotel in Mexico, where Triana Iglesias is the hotel manager. The hotel has great views and a fantastic pool. Cameras with a full view of the idyllic site tells the story of what happens when the single boys and girls meet in the hot surroundings of the hotel. The task they have is basically simple: Find a partner or check out.

...
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now
AD:This title is currently not available on Prime Video

Paradise Hotel

2009  / TV-MA

Norwegian girls and boys check in at the Paradise Hotel in Mexico, where Triana Iglesias is the hotel manager. The hotel has great views and a fantastic pool. Cameras with a full view of the idyllic site tells the story of what happens when the single boys and girls meet in the hot surroundings of the hotel. The task they have is basically simple: Find a partner or check out.

READ MORE

Watch Trailer

Cast
Triana Iglesias
Producted By
Mastiff
Genres
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now

Paradise Hotel Season 5 Full Episode Guide

Episode 56 - Episode 56
First Aired: June. 13,2013

Det er siste frokost på hotellet, og gjestene er litt triste over at de må sjekke ut i dag. De tre finaleparene får beskjed om at i kveld skal det hele avgjøres, og at de snart skal stå til rette for deres tid på hotellet. Dette er siste sjanse til å overbevise juryen om hvorfor de skal stemme på akkurat dem i kveldens finale. De blir enda mer usikre, hva betyr dette? Er det tre par i finalen?

Episode 55 - Episode 55
First Aired: June. 12,2013

Juryen og de gjenværende parene møtes til frokost. Juryen drar og de fire gjenværende må bestemme seg for hvem fra juryen de skal sette sammen som et par til finalen. Er det smartest å sette sammen et par som ikke er så godt likt, men risikere å bli ansett som feige? Eller skal de velge et verdig par, bli oppfattes som rettferdige, men få hard konkurranse? De seks gjestene inviteres på gallamiddag ved bassenget. Der får de oppsummert oppholdet sitt, og forholdet. De fleste lover hverandre å ikke slippe kulen. Men i smug er det noen som avtaler at de skal slippe kulen for hverandre.

Episode 54 - Episode 54
First Aired: June. 11,2013

En av gjestene er allerede sikret en plass i finalen, de andre må fortsatt kjempe om sin plass. Finalisten trenger en partner, og at de andre jentene må pakke kofferten. Guttene må diskutere hvem som skal sende ut sin partner mot å få en plass i finalen. Det blir fest med juryen, og full baluba på hotellet igjen. Gleden blir imidlertid kortvarig, og alvoret kommer raskt sammen med brevet om at de fire gjenværende deltagerne må sette sammen et nytt verdig par fra juryen. Avgjørelsen treffes i morgen. I løpet av kvelden blir sterke følelser nok en gang understreket.

Episode 53 - Episode 53
First Aired: June. 10,2013

Tre glade par våkner opp til finaleuke på Paradise Hotel. Parene spekulerer i hvilket av de andre parene de helst vil stå med i finalen, og hvor mange stemmer de kan få fra juryen. Deltakerne inviteres til romantisk lunsj parvis på hotellet, og underveis får de brev om en nøkkelseremoni senere på dagen. Noen små hint sier dem at en gjest må sjekke ut og at man må tenke på seg selv.

Episode 52 - Episode 52
First Aired: June. 06,2013

Deltakerne får et brev om at det snart vil bli Ragnarok. De blir litt skremt. Noen utvalgte har fått en gudegave som de tror vil gi dem lykke. Blant gudene finnes det alltid en Loke, og Loke får beskjed om å kjempe på motsatt side av gudene. Oppdraget er å stjele en av gudegavene, og tildele gjenstanden til en av de andre – som vil få en fredning. Klarer de utvalgte å holde gudegavene sine i sikkerhet? Ikke bare en, men to gjester ryker under kveldens parseremoni.

Episode 51 - Episode 51
First Aired: June. 05,2013

En nervøs frokost avbrytes av et brev; vikingklanene på hotellet er i krig mot hverandre, hvem av de to mektigste motstanderne skal dra ut i slagmarken som Valkyrier og hente døde helter til Valhall? Deltakerne må utpeke en jente og en gutt, og de får muligheten til å hente tilbake en fallen kriger. Samtidig får resten av gjestene beskjed om at det kreves et offer blant dem. Det er tid for vikingblot; guttene bestemmer jentenes skjebne, og jentene guttenes.

Episode 50 - Episode 50
First Aired: June. 04,2013

Ragnarok nærmer seg, og deltakerne får brev om at de er invitert til epleseremoni der en av jentene må sjekke ut! En av jentene er utpekt som gudinnen Idunn, og hun får muligheten til å frede to av de andre jentene. Tre «dauinger» møter deltakerne, hvem er de? Det viser seg at de besitter makten til å bestemme over jentenes skjebne.

Episode 49 - Episode 49
First Aired: June. 03,2013

Paradise-gjestene våkner opp til semifinaleuken i Paradise Hotel, og de finner ut at det er vikinguke. Ti deltakere skal bli til seks, og de er nødt til å kjempe en kamp som er guder verdig. Og kampen starter umiddelbart! I kveld er det skjebneseremoni, der tre av jentene skal komme som skjebnegudinner. De må velge hvem disse tre skal være, og sende dem til Solo for å se hva som venter. Sjokket er stort for deltakeren som må sjekke ut i kveld.

Episode 48 - Episode 48
First Aired: May. 30,2013

Tre jenter er fremdeles syke av pest og står i fare i kveldens parseremoni. Deltagerne får inn ett brev: Det gjelder å holde seg frisk, for under kveldens parseremoni er det kun de syke jentene som står i fare for å forlate hotellet – de friske jentene er fredet i kveld. Det er mye taktikkprat og de friske jentene vil bruke muligheten til å bruke fredningen sin til å få ut en forhatt fiende. Guttene har imidlertid en annen plan og setter ned foten.

Episode 47 - Episode 47
First Aired: May. 29,2013

Det er separat frokost mellom de syke på Solo og de friske på Panorama. De syke må velge pestens siste offer, og er enige om hvem offeret skal bli. De fem syke jentene drar på date, mens guttene koser seg på hotellet. Guttene må velge en lege og sykepleier. På date friskmeldes en av jentene, og helsepersonellet blant gutta velger å friskmelde enda en jente. De resterende pasientene kjenner febertoktene og dødsangsten herje.

Episode 46 - Episode 46
First Aired: May. 28,2013

Den smittede får brev om at en ny jente skal smittes. Hun smitter enda en, og det er fire jenter på Solo. Triana avslører hva pesten innebærer, og det viser seg at det kun er de syke som står i fare for å sjekke ut på torsdagen. Luis velger å gå til Isabell og spre hemmeligheter fra sin allianse for å komme på Isabell sin side. Lauretta sladrer til de andre, men får sladderen kastet rett i fjeset. Det er pest-fest med god stemning og mye klining.

Episode 45 - Episode 45
First Aired: May. 27,2013

Det er sykdomsuke på hotellet, og en pest herjer hotellet. Deltakerne får brev om at de skal møte smittekilden i loungen, hva betyr det? En tidligere deltaker kommer tilbake, og smitter en av gjestene. De flytter begge inn på Solo, som er sykestue denne uken. Gjensynsgleden er stor for spesielt en deltaker, mens andre gremmes over nok en gang å måtte hamle opp med fienden de trodde det var kvitt. Birger og Pia krangler på grunn av sjalusi på begge kanter, det kysses nemlig litt for heftig med andre under drikkelekene.

Episode 44 - Episode 44
First Aired: May. 23,2013

To venner må kjempe om å beholde plassen på hotellet, men de klarer ikke helt å kjempe hverandre ut. En person står med et vanskelig valg og funderer mye på hva hun skal gjøre. Hun søker råd hos kun en av de andre gjestene, men søker hun egentlig råd hos riktig person? Konkurranseinstinktet er sterkt hos de fleste, og mange sier noe helt annet høyt enn det de faktisk mener. En hemmelig makt er delt ut.

Episode 43 - Episode 43
First Aired: May. 22,2013

En dels forventningsfull, dels spent stemning ligger over Paradise Hotel. Gjestene snakker om krangling og klining på gårsdagens fest, men de er hva som skal skje i dag de egentlig lurer på. Omsider får guttene med den ulykkelige og den lykkelige skjebne beskjed om å utfordre hverandre til en uhøytidelig duell. Etter en livlig hanekamp blir det mer venting, og mer uro, helt til den ulykkelige får beskjed om å dra på en utflukt. Under Pandoras eske får deltakerne en uhyggelig beskjed.

Episode 42 - Episode 42
First Aired: May. 21,2013

Den nye gjesten får et brev om at han skal avgjøre hvem som skal få den ulykkelige skjebnen. Alle spekulerer i hva ulykken kan innebære. Det kommer frem at en av deltakerne har en stor hemmelighet som først nå har kommet frem i lyset. Det blir en ulykkesseremoni og en av dem går en uviss skjebne i møte. Deltakerne får beskjed om at de skal knytte et vennskapsbånd med sin største fiende, og sammen må de henge på kveldens fest. Noen uvenner finner tonen spesielt godt under kveldens fest.

Episode 41 - Episode 41
First Aired: May. 20,2013

Under frokosten får guttene beskjed om at det skal sjekke inn en tidligere deltaker, og at de kan velge å gi ham en skjebne som bringer lykke eller ulykke. Jentene får ikke vite om oppdraget. Alle deltakerne spekulerer i hvem det kan være som kommer inn, jentene tror det er en ny deltaker. Gjesten sjekker inn og for noen av gjestene faller verden i grus, mens andre er overlykkelige.

Episode 40 - Episode 40
First Aired: May. 16,2013

Det er parseremoni og foreløpig er det Kristian René som står uten partner foran kveldens seremoni. Gjestene får brev om at Luis og Remi er låst under kveldens parseremoni. Bortsett fra det er det ingen som har makt, fredning, ulemper eller fordeler. Alle andre står altså med fri vilje og på lik linje, men en gutt skal ut. Hvem blir det? Det er hektisk virksomhet blant nye og gamle parkonstellasjoner for å finne seg et sikkert kort for kvelden og fremtiden.

Episode 39 - Episode 39
First Aired: May. 15,2013

Under guttas frokost kommer det fram at Remi akkurat har funnet ut at hans partner Luis er transe. Gutta ler av at han ikke forsto det før på morgenkvisten, og Remi må le av seg selv. I dag er det duket for romantisk lunsj på hotellet. Jentene skal invitere hver sin gutt på lunsj. Remi og Luis, som er et nytt par, trenger å bli bedre kjent og skal derfor spise sammen. Den gutten som ikke blir bedt må spise alene. Jentene blir enige om å omrokere helt og at alle jentene spiser med en annen enn sin partner. Jentene har tenkt taktisk i sine valg, for å sikre seg en reservepartner, men de skjuler det så godt de klarer.

Episode 38 - Episode 38
First Aired: May. 14,2013

Kristian Rene våkner på terrassen utenfor Venus, han er utrolig trist. Kristian Rene og Lauretta prater sammen, og det ender med at Lauretta begynner å gråte og Kristian René må trøste henne. Under frokosten spekuleres det i om det kommer inn en ny gutt i dag, mens Lauretta sitter for seg selv. Ingen av de andre deltakerne tar notis av henne, men Luis gir henne en klem og hun begynner å gråte igjen. Når gjestene får beskjed om at det blir poolparty letter stemningen, og de koser seg da nok en overraskelse kommer vandrende inn på hotellet. Mange er mistenksomme på partneren sin for tiden.

Episode 37 - Episode 37
First Aired: May. 13,2013

Etter at Erik sjekket ut er det en litt apatisk stemning rundt frokostbordet, men plutselig kommer det en ny jente inn med kofferten på slep. Hun overrasker de andre gjestene. Lauretta er blid og snakker villig om seg selv. Hun synes alle guttene er kjempekjekke. Hun snakker med alle parene enkeltvis på Solo, og skal gjøre seg opp en mening om dem. Det hemmelige oppdraget består i å rangere parene fra sterke til svake, og velge seg en partner. På parsplitten gjør nykommeren et valg som fører til stor oppstandelse på hotellet. Alt blir snudd på hodet.

Episode 36 - Episode 36
First Aired: May. 09,2013

Under frokosten bestemmer Erik seg for å konfrontere Magne med det han oppfatter som løgner og taskenspill. Det blir en hissig stemning og de ulike partene går hvert til sitt for å snakke. Deltakerne får brev om at den siste sitteplassen vil bli delt ut gjennom stolleken. Det blir en hektisk runde med stolene, og mye taktikk er i sving. Før parseremonien er det som vanlig noen som stresser livet av seg, men flere av parene tar det også med knusende ro – til de utsattes store frustrasjon.

Episode 35 - Episode 35
First Aired: May. 08,2013

Isabell på Solo får lov til å velge seg en annen gjest, uavhengig av kjønn, som hun skal dra på date med. Helt uten å tenke seg om velger hun Glenn siden hun er litt småforelsket i ham. De andre gjestene spekulerer voldsomt i valget hennes etter at hun har dratt; var det et strategisk valg? På daten får paret beskjed om at de er sikret hver sin stol under parseremonien. Under kveldens Pandoras deles det ut to stoler til, og deltakerne må bli enige seg i mellom om hvem som skal få en sitteplass. Det genererer en del drama og taktikkprat.

Episode 34 - Episode 34
First Aired: May. 07,2013

Alle deltakerne er helt på tuppa i forkant av parsplitten. Overraskelsen de får når Glenn skal splitte et par er vanskelig å takle for noen av dem. Det blir helt nye parkonstellasjoner for alle gjestene. Hvordan skal dette gå når de havner i seng med fienden? Det skal være skeiv fest i kveld, og deltakerne får utdelt kostymer. Det løsner opp den anstrengte stemningen, og til slutt tar det helt av senere på kvelden.

Episode 33 - Episode 33
First Aired: May. 06,2013

Det er to allianser på hotellet nå, men det er litt uklart hvem av gjestene som er med i hvilken allianse. Erik føler et stort press, men har egentlig ikke lyst til å spille i det hele tatt og vingler veldig frem og tilbake. Det sjekker inn en ny gutt på hotellet, med et oppdrag de andre ikke vet noen ting om. Jentene syns han ser flott ut, og flere av dem blir skikkelig betatt. For at det nye gutten skal føle seg tatt vel i mot, får han lov til å kline med alle jentene på kveldens fest. Det går ikke bra, og det ender i krangel, tårer og tenners gnissel. Patrik føler seg helt utslått av den nye trusselen.

Episode 32 - Episode 32
First Aired: May. 02,2013

Det er parseremoni og deltakerne starter dagen med intens taktikkprat. De får et brev med beskjed om at det er en jente som kommer til å ryke ut i kveld. De mest utrygge jentene sitter sammen i loungen, de er nervøse for parseremonien og stirrer ut i tomme luften og tenker så det knaker. Under parseremonien utbasunerer Erik hva han mener om Triana. Isabell får spørsmål om de merkelige valgene hun har gjort denne uken. Parseremonien ender med et uventet valg.

Episode 31 - Episode 31
First Aired: May. 01,2013

Under frokosten får Charlotta beskjed om at hun skal på date med en av guttene, og på daten kommer det en tvist de slett ikke hadde forutsett. På Pandoras får deltakerne beskjed om å gjennomføre en barneregle som får et fatalt resultat for en av gjestene som må sjekke ut av hotellet umiddelbart. Erik vet ikke hvem han vil spille med og vingler frem og tilbake mellom ulike allianser.

Episode 30 - Episode 30
First Aired: April. 30,2013

Under frokosten snakker deltakerne om gårsdagens fest, og det sprer seg sjokk og vantro når de finner ut at en av gjestene har hatt sex med to av de andre gjestene på hotellet – uten at de visste om hverandre. Det er parsplitt og noen mister en kjær partner, mens andre føler seg befridd. Det er barnebursdag med alt tilbehør og Isabell går i taket. I vill ekstase glemmer hun et øyeblikk at hun er på Paradise Hotel og lar all taktikktankegang fare.

Episode 29 - Episode 29
First Aired: April. 29,2013

Gjestene får en spilledåse servert til frokost, og de skjønner at det er barndomsuke på Paradise Hotel. Det sjekker inn en ny gutt, og han har en umiddelbar virkning på jentene. I tillegg er Charlottas tilbakekomst et faktum som gleder noen og er til stor ergrelse for andre. Det blir pyjamasparty i kveld, og dessuten barneleker med voksen konsekvenser. Kvelden byr på tette allianser på kryss og tvers av parkonstellasjonene.

Episode 28 - Episode 28
First Aired: April. 25,2013

En av deltakerne fikk en makt i gårsdagens Pandoras eske. Makten består i å bestemme hvem av de to på Solo som skal sjekke ut i morgendagens parseremoni! Alle deltakerne får vite dette, og de to gjestene på Solo blir svært frustrerte. Dagen går med til å overbevise de riktige personene om at de bør få bli på hotellet. Paraseremonien blir tårevåt.

Episode 27 - Episode 27
First Aired: April. 24,2013

Mr. Og Miss Paradise får hver sin trone ved frokostbordet og beskjed om at de skal på date. De gleder seg veldig til å komme seg ut av hotellet. Imens slapper resten av gjengen av ved bassenget, når de plutselig får beskjed om at de kan foreta en koffertsjekk på solo. Der er det to kofferten, og snart dukker det to nye gjester opp på hotellet. Mister og Miss Paradise kommer tilbake fra date og har fått beskjed om at de skal plassere de nye gjestene i par. På Pandoras eske får deltakerne beskjed om at en av dem skal få en makt. Hva den innebærer får de vite først i morgen.

Episode 26 - Episode 26
First Aired: April. 23,2013

Etter gårsdagens Mr. Paradise-kåring er det god stemning. Jentene får vite at det er deres tur i dag, nå skal nemlig Miss Paradise kåres. Jentene løper til solo og finner kostymer og utstyr. Brått blir de slått av kollektiv mangel på selvtillit og de gruer seg noe fryktelig alle sammen og tenker at de ikke har noen talenter. Selv ikke konkurransedanseren Tina eller korpsmusikeren Janni tror de har noe å komme med. Når jentene stiger inn i rampelyset viser det seg imidlertid at det var mye spill for galleriet. Skrekkslagne observerer de konkurrentene gjøre det ene fabelaktige showet etter det andre. Noen viser også frem uventede talenter.

Episode 25 - Episode 25
First Aired: April. 22,2013

Deltagerne ankommer frokost og jubler når de ser Mister og Miss Paradise-«tronene». Det er tid for Paradise Hotel mest prestisjefylte kåring. Allerede i dag skal Mr. Paradise kåres og guttene må forberede seg. Kristian Rene SKAL vinne i år, siden han tapte i fjor. Han forteller de andre om hvordan de gjorde det i fjor. Det blir hysterisk pinlige og sexy øyeblikk når guttene byr på selvlagde dikt, sang og strippeshow.

Episode 24 - Episode 24
First Aired: April. 18,2013

Kleopatra kan velge å gi fra seg tittelen. Deltakerne spekulerer i om det er en fordel eller en ulempe å besitte tittelen før kveldens parseremoni. Det snakkes og tenkes taktikk i alle leire før kveldens parseremoni. Under seremonien avslører Triana Kleopatras skjebne. Den ene alliansen er meget fornøyd med innsatsen av dagens taktikkeri, og de klarer ikke å legge skjul på sitt gode humør etter parseremonien.

Episode 23 - Episode 23
First Aired: April. 17,2013

Herskerparet får reise på spa-date og koser seg med massasje. De finner imidlertid ikke tonen helt når de er sammen uten de andre, så stemningen er ikke helt avslappet. På hotellet får de andre gjestene beskjed om at de nå som herskerne har forlatt riket, har de muligheten til å styrte regimet og gjøre om på maktkonstellasjonene.

Episode 22 - Episode 22
First Aired: April. 16,2013

Det er en generell dundrende hodepine på hotellet, og mange spør seg selv og andre hva de gjorde på festen i går. Det kommer frem at flere par fant tonen i løpet av natten, men ikke alle er like villige til å innrømme hva som foregitt. Kleopatra og Cæsar får beskjed om at de sitter med makten over folket i riket sitt; de skal endre på rikets sammensetning og forandre på alle par. Når mørket faller skal det nye riket åpenbares.

Episode 21 - Episode 21
First Aired: April. 15,2013

Det er en ny uke i paradis, og deltakerne får brev om at denne uken er de Romerriket. De får kostymer og hotellet blir brått fylt med hærførere, soldater og egyptiske slavinner. Plutselig bæres Kleopatra inn på kongestol. Hvem er dette? Ingen tør å stille det opplagte spørsmålet som melder seg. Kleopatra får beskjed om at hennes partner er Cæsar. Cæsar blir overrumplet og er ikke helt fornøyd. Senere på kvelden blir det romersk bad.

Episode 20 - Episode 20
First Aired: April. 11,2013

Det er dagen for parseremoni og Oda klarer ikke å bestemme seg for hvilken allianse hun skal være med i. Det lyves og loves i hvert hjørne og hver krok. Hvem kan man egentlig stole på? Mari og Tina har et horn i siden til hverandre, og Isabell er lei av at alle jentene kommer og klager til henne. Flere deler oppfatningen om at det for mye jentedrama på hotellet. Kristian René vil gjerne spille skikkelig og prøver iherdig å danne en allianse.

Episode 19 - Episode 19
First Aired: April. 10,2013

Kristian René får beskjed om å velge en jente han ikke er partner med og dra på ekskursjon. Han gjør et uventet valg, og de andre blir sittende igjen og spekulere i hva det betyr. Det begynner å forme seg to allianser på hotellet, men deltakerne vingler frem og tilbake. Det er til tider dårlig stemning mellom jentene, men gutta tar det litt mer med ro. Et av parene er i ferd med å rakne. Stemningen er til ta og føle på.

Episode 18 - Episode 18
First Aired: April. 09,2013

Gjestene skal testes i matte og gym, og mange er nervøse for hvordan de vil gjøre det på prøvene. Paret som gjør det best får makten til å splitte et par. Vinnerne er imidlertid ikke enige om hvem de skal velge. Det blir en følelsesladd parseremoni med mye tårer. Den nye gutten Erik er litt usikker på spillet inne på hotellet, og Tina syns han er en merkverdig skrue siden han snakker med seg selv om natten og speiler seg hele tiden.

Episode 17 - Episode 17
First Aired: April. 08,2013

Det er skoletema på Paradise Hotel, og en ny gutt sjekker inn som ordenselev. Gjestene får skoleutstyr og skoleuniformer. Triana informerer at de parvis skal testes i skolekunnskaper denne uken Resultatet av prøven i dag regnes sammen med prøvene i morgen. Det paret som får best snitt på alle prøvene får splitte et par. Blondinene har bondet skikkelig og det betyr at de er i flertall og kan besitte potensiell makt.

Episode 16 - Episode 16
First Aired: April. 04,2013

En av hotellets gjester har fått et smykke med en makt, og vedkommende får vite at smykket vil ha stor betydning i kveldens parseremoni – men ikke hva det betyr. Valget står mellom å beholde smykket selv eller gi det til en av de andre deltakerne. Deltakerne svirrer rundt og prøver å inngå allianser eller skvære opp i ukens uoverensstemmelser. En av dem må likevel gå ut i kveldens parseremoni, og det er helt åpent hvem det blir. En av hotellets store spillere bestemmer seg for å gire opp spillet et hakk.

Episode 15 - Episode 15
First Aired: April. 03,2013

Janni drar på date med en av guttene, hva innebærer det for de andre? De andre gjestene lever et bekymringsløst liv og koser seg med et ellevilt poolparty. Tilbake fra daten kommer to deltakere som er ukjente for de andre. Under Pandoras eske skriver gjestene en sannhet og en løgn om seg selv, og de andre skal gjette om påstanden er feil eller riktig. Den beste løgneren på hotellet får et smykke, og bak smykket ligger en makt.

Episode 14 - Episode 14
First Aired: April. 02,2013

Etter gårsdagens fest er en av jentene svært misfornøyde med partneren sin, og mener at han tenker med feil hode. Oppdraget fortsetter, og jentene må fremdeles bytte identitet. Janni får en perm med beskrivelser av alle jentene og en rekke hint, men klarer hun å finne ut av det? I så fall får hun stor makt i parsplitten. Kristian René på sin side lager konspirasjonsteorier og under på om ikke Janni også spiller en rolle. Kvelden vil vise hva som er riktig.

Episode 13 - Episode 13
First Aired: April. 01,2013

Skinnet bedrar, det er det indre som teller. Under frokosten får deltakerne beskjed om at det skal sjekke inn en ny jente på hotellet. Jentene får i oppdrag å bytte identitet og lure den nye deltakeren. Klarer de kan hun ikke splitte parene. Plutselig må jentene forestille seg og spille ut hvordan det er å være i rivalinnens sko. Mange mener at de er feiltolket og misforstått, og det gnistene flyr. Hvordan skal dette gå på festen i kveld? Det oppstår også et trekantdrama i løpet av festen.

Episode 12 - Episode 12
First Aired: March. 28,2013

Påskemorgen slukker sorgen og det er på tide med et påskemirakel. Et sted på hotellet står det et bilde av oppdragsgiveren for mordet, et av den avdøde og et den uskyldig dømte. Deltakerne får beskjed om at de kan hjelpe en av disse inn igjen på hotellet. Det blir et rotterace om å få sin allierte tilbake på hotellet. Under parseremonien tas et uventet valg, og det ender i raseri nærmest ute av kontroll på festen etterpå.

Episode 11 - Episode 11
First Aired: March. 27,2013

Etter at det både har sjekket inn nye deltakere og røket ut flere fra hotellet, er det nå flere som er på leting etter en partner. To av jentene får beskjed om at de skal i et teselskap, hvor de må være korrekt antrukket. Hva kommer til å skje? De andre gjestene skal lete etter påskeegg. Inni eggene finner de et hint om en deltaker som skal sjekke inn, og det er blandede reaksjoner. Det går fremdeles en morder blant dem, og under Pandoras eske kommer sannheten frem.

Episode 10 - Episode 10
First Aired: March. 26,2013

En rusten gjeng våkner opp etter gårsdagens fest. De prøver å samle trådene. Sander er mer enn fornøyd. Under frokosten får en av guttenne et brev, med beskjed om at han skal løse mordet fra i går. Det verserer mange spekulasjoner og konspirasjonsteorier blant deltakerne. Flere av deltagerne ser sitt snitt til å kunne sverte sine konkurrenter. Flere begynner å gå gjennom gårsdagen og vurdere hvem som kan ha gjort det. Flere som også blir enige om hvem de skal si de tror det er om detektiven spør. Den detektiven utpeker som morder må forlate hotellet, enten vedkommende er uskyldig eller ikke.

Episode 9 - Episode 9
First Aired: March. 25,2013

Tre nye par våkner opp med hverandre og kjenner litt på følelsen. Under frokosten får de beskjed om at en ny gutt sjekker inn. Blir det en jublende velkomst? Det er påskeuke og gjestene får beskjed om at det blir et klassisk, britisk selskap i kveld. De får tildelt kostymer og roller.

Episode 8 - Episode 8
First Aired: March. 21,2013

Dagen etter den sjokkerende exiten for en av guttene, kommer nok en overraskelse for guttene – enda en gutt sjekker inn. Og han har masken og makten. Det blir et sjokkartet møte for to av deltakerne inne på hotellet, de kjenner ham nemlig fra før – men på forskjellig vis. Det blir en nervepirrende dag der alle jobber hardt for å sikre seg selv eller partneren sin i parseremonien. Til slutt mister en av guttene partneren sin og må sjekke ut.

Episode 7 - Episode 7
First Aired: March. 20,2013

Etter en røff start for jentene blir de ekstra glade når de får beskjed om at det er tid for å dra på jentetur. Det blir boblebad og champagne, men plutselig blir idyllen brutt: de får beskjed om at på hotellet får guttene et tilbud om å ofre partneren mot å få makt på hotellet. Pandoras eske blir noe helt annet enn det deltakerne forventer. Plutselig får en av guttene beskjed om at han må forlate hotellet umiddelbart. Mannen med masken har tatt sitt valg.

Episode 6 - Episode 6
First Aired: March. 19,2013

Gårsdagens nykommer sitter med makten til å splitte et par, og dette vil få konsekvenser i parseremonien – de splittede partnerne får ikke lov til å velge hverandre! Bak masken er det en makt som kan skifte innhold fra dag til dag og eier til eier. Magne har startet med alliansebygging, men later som ingenting. Problemet er å få de allierte til å ikke plapre på fest. Charlotta er ikke fornøyd med sin partner, og er på utkikk etter en ny.

Episode 5 - Episode 5
First Aired: March. 18,2013

Det er ny uke på Paradise Hotel, og en ny gutt sjekker inn. Han har med seg en maske som betyr makt, men hva består den i? Både han og de andre gjestene spekulerer i hva makten innebærer. Guttene er engstelige, nå er det deres tur til å være i den usikre posisjonen. Amir og Mads har inngått et privat veddemål om ikke å ha sex på hotellet. Det er mange penger som står på spill, og Amir havner i en situasjon der han sliter voldsomt med å overholde avtalen. Det finnes andre gjester på hotellet som ikke har slike avtaler å forholde seg til, og det er helt opp til dem selv om de lever ut lidenskapen eller ikke.

Episode 4 - Episode 4
First Aired: March. 14,2013

Det er nervøs stemning før kveldens parseremoni. Jenta med makt er rådløs og vet ikke hvordan hun skal bruke den. Etter en stund tar hun et valg som ender med at nok en jente må sjekke ut av hotellet umiddelbart. Det er en steil front mellom brunettene og blondinene. De sloss om å beholde flertallet inne på hotellet. Noen av jentene gjør en irriterende aktiv innsats for å beholde en plass på Paradise Hotel, andre løfter ikke en finger. Hvilken taktikk fungerer best? Sesongens første parseremoni blir en heftig affære som fører til at to jenter til ryker ut av hotellet.

Episode 3 - Episode 3
First Aired: March. 13,2013

Guttene får brev om at de skal på date. Jubelen står i taket, men turen tar en annen vending når de finner ut at de har et viktig oppdrag. De skal kaste ut en av jentene fra hotellet, og samtidig gi makt og fredning til andre. Et knapt døgn og moroa er over for den uheldige jenta. Under Pandoras eske-seremonien kommer det frem at flere av parene er vaklevorne, noen har funnet tonen på tvers av partnerskap og avtaler.

Episode 2 - Episode 2
First Aired: March. 12,2013

Med to jenter og en gutt på hvert rom ligger alt til rette for intriger og dramatikk, - men også for idyll og koselig selskap? Noen av gutta koser seg med en dame på hver arm, mens andre blir utslitt av jentemas hele døgnet. Deltakerne får beskjed om at de skal møte Paris Hilton og at det skal foregå en parsplitt. Hva slags joker er det Paris Hilton har i sitt designkledde erme? Stemningen er nervøs. De jentene som ikke ender opp med en partner, de ender opp med hverandre på solo. Catfighten bryter løs når jentene på solo får beskjed om å velge ut en av dem, som må sjekke ut av Paradise Hotel umiddelbart.

Episode 1 - Episode 1
First Aired: March. 11,2013

Hotellarving, Hollywood-celebritet og blondine Paris Hilton tropper opp på det nye Paradise Hotel, der hun møter fem brunetter, fem blondiner og fem svært heldige gutter. Deltakerne får en sjokkerende start på hotelloppholdet. Paris Hilton setter et uventet preg på gjestenes hotellopphold. I tillegg til å måtte forholde seg til en smellvakker Hollywood-kjendis, innser jentene at de er altfor mange. Rivaliseringen mellom brunettene og blondinene starter umiddelbart.

Free Trial Channels

AD
Show More

Seasons

Similar titles