Home > Comedy > Plats bruts >

Season 3

AD:This title is currently not available on Prime Video

Plats bruts Season 3

May. 08,2000
|
8.7
| Comedy

Plats bruts is a sitcom issued for TV3. The story talks about the life of Josep Lopez and David Güell. The show was co-produced by Kràmpack, El Terrat and Televisió de Catalunya.

...
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now
AD:This title is currently not available on Prime Video

Plats bruts

1999

Plats bruts is a sitcom issued for TV3. The story talks about the life of Josep Lopez and David Güell. The show was co-produced by Kràmpack, El Terrat and Televisió de Catalunya.

READ MORE

Watch Trailer

Cast
Jordi Sánchez, Joel Joan
Producted By
TV3
Genres
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now

Plats bruts Season 3 Full Episode Guide

Episode 10 - Tinc pànic
First Aired: July. 10,2000

Ràdio Bofarull és apunt de tancar a causa de la baixa audiència, però al Ramon se li acut una idea per impedir-ho, un programa especial sobre una ràdio-novel·la on s'explica una fuita a la central nuclear d'Ascó. Per dur a terme el relat de la història, compta amb l'ajut del Lopes, el Pol i el David. Mentrestant, l'Emma torna a cercar feina i aquest cop s'interessa per entrar al cos dels Mossos d'Esquadra. Quan comença el programa especial de Ràdio Bofarull, el pànic s'estén a Barcelona perquè la gent es creu la història, i l'Emma és acceptada degut al rebombori i a la falta d'efectius. Per acabar-ho d'adobar, el David, que encara pateix les seqüeles de la ruptura amb la Marina, s'introdueix tan en el paper que s'acaba tornant boig.

Episode 9 - Tinc mala sort
First Aired: July. 03,2000

La Marina convida al David a una important expedició per estudiar un tipus de peix del Mediterrani, i aquest accepta la proposta per no decebre-la. El problema és que el David té pànic a l'aigua i no sap nedar. Desobeint els consells de la Carbonell, assisteix a l'expedició, però quan arriba el moment de bussejar, li entra la por i s'inventa diverses excuses per no llançar-se a l'aigua. Després de diversos intents, decideix tirar-se a terra per fer veure que s'ha quedat paraplègic i han de suspendre l'expedició. Per altra banda, l'Emma ha trobat una nova feina, cobradora del frac, i el seu primer morós a seguir és el Lopes perquè no ha pagat un dels crèdits que té demanats. L'Emma el segueix a tot arreu i el Lopes comença a tornar-se boig a causa de l'estrès que li provoca l'Emma.

Episode 8 - Tinc un somni
First Aired: June. 26,2000

La Marina ha marxat uns dies per motius laborals i el David la troba molt a faltar. Per matar el temps, l'Emma el convenç per gastar una broma al Pol i fer-li creure que ha guanyat un premi literari de poesia catalana. Anteriorment, l'Emma ja havia enganyat al Ramon fent-li creure que una amiga seva el volia conèixer, i aquest ja està desesperat per assistir a la cita a cegues. El Pol es creu la broma i el David se sent malament quan veu la il·lusió que té el Pol per haver guanyat, de manera que decideix fer tot el possible perquè el Pol no descobreixi la veritat. Per altra banda, el Lopes retroba un vell amic de l'institut amb el qual tocaven rumbes. Casualment, aquest amic és el mànager de l'Ana Belén i li proposa rellançar la seva carrera artística. Inicialment creu que és una mala idea però la Carbonell el convenç quan el sent tocar, de manera que truca el seu amic i aquest li prepara el debut com a teloner del Moncho a la Sala Apol·lo.

Episode 7 - Tinc nòvia
First Aired: June. 19,2000

El David ha començat a sortir amb la Marina però els amics no entenen com una noia tan maca i intel·ligent pot sortir amb ell. El David començar a dubtar de la relació i el Lopes el convenç que la Marina surt amb ell per tractar-lo com a home objecte, de manera que decideix passar-se tota l'estona fent peses i no parlar gaire. La Marina no entén res i al final acaben discutint perquè el David segueix els consells dolents que li dóna el Lopes. Mentrestant, el Pol ha de marxar durant uns dies perquè s'ha d'operar de fimosi i li demana a l'Emma que s'encarregui del bar. Ell se sent molt avergonyit per la operació i li comenta a l'Emma que expliqui que ha marxat per assumptes personals. Quan el Pol marxa, l'Emma és incapaç de mantenir gaire estona el secret i ràpidament els explica als altres el perquè de la seva absència.

Episode 6 - Tinc espelma
First Aired: June. 12,2000

El David ha començat a sortir amb la Lola però s'ha enamorat de la seva amiga, la Marina. Per tal de tallar amb ella, el David prepara un sopar romàntic perquè la Marina i el Lopes es coneguin però el propòsit real és que el Lopes li tregui la xicota al David i així aquest tingui via lliure per sortir amb la Marina. El sopar acaba en desastre, i el Lopes s'ofereix per convèncer a la Lola que el David és un mal noi, però es torna a equivocar i parla amb la Marina. Per altra banda, l'Emma descobreix l'origen nobiliari del seu cognom, que no és altre de la hereva més directa de Martí l'Humà, és a dir, en cas d'una monarquia catalana, ella en seria la reina.

Episode 5 - Tinc un pla
First Aired: June. 05,2000

El David coneix una amiga de l'Emma que li agrada molt però no sap com fer-ho per sortir amb ella sense que es noti que està desesperat. El Pol el convenç perquè la truqui i li digui que vingui a una festa que ha muntat però que en realitat serà un sopar romàntic. Quan té el sopar gairebé muntat, la Lola truca per si pot convidar a una amiga i ell accepta, de manera que ha de muntar una festa en molt poca estona perquè la Lola no noti res. Per altra banda, el Lopes, per tal d'evitar anar a Porrera amb el seu pare, s'ofereix voluntari per cuidar el nét del senyor Bofarull. Quan arriba a casa amb Ramon i el bebè, es troba el pis ple de gent que el David ha contractat per la festa i s'ha de tancar a seva habitació per no molestar. El David intenta lligar amb la Lola però la seva amiga, la Marina, els interromp contínuament i no sap què fer perquè els deixi tranquils. Mentrestant, l'Emma va bevent tot el que troba, la Carbonell es dedica a explicar les seves "batalletes" per tal que els nois li facin cas i el Lopes i el Ramon perden la criatura per la casa.

Episode 4 - Tinc nació
First Aired: May. 29,2000

El David ha aconseguit que l'agafin per participar en un càsting per fer una pel·lícula a Madrid, i com que no vol desaprofitar l'oportunitat, se n'hi va l'endemà mateix. Al Lopes se li apareix la seva consciència nacional i li diu que ha d'anar a Madrid a convèncer al David perquè torni a Catalunya. El Lopes fa cas del missatge i se'n va a Madrid amb el Pol, ja que a ell li agrada molt la ciutat. Allà es troben el David que els presenta el director de la pel·lícula i després, el Pol l'avisa que ha notat que és homosexual. Més tard, el Pol aprofita per fer un vol per la ciutat i intentar lligar amb algun home, ja que diu que a Madrid hi ha molts més gais. Mentrestant, el Lopes es passa tota la nit al bar parlant amb un home que coneix allà, i després de la borratxera, sent que s'ha enamorat de la vida madrilenya i s'hi vol quedar a viure.

Episode 3 - Tinc defensa
First Aired: May. 22,2000

L'Oriol i la Carbonell s'han separat a causa de la rutina i ella ha decidit tornar a Barcelona. El Lopes s'assabenta que el seu pare va heretar fa temps unes 5000 hectàrees de terres, però l'Oriol, en lloc de vendre-les i ser rics, va decidir mantenir-les verges com a reserva natural perquè els animals poguessin viure en llibertat. El David veu l'oportunitat de fer-se ric així que intenta convèncer a la Carbonell que tramiti el divorci per compartir els béns de l'Oriol. Així que per culpa del Lopes i el David, l'Oriol i la Carbonell s'acaben denunciant mútuament i es citen a un judici. Per altra banda, el Ramon intenta demostrar que és amic de tota la vida de'n Sergi Barjuan però els altres no el creuen. Els amics munten un sopar i burxen al Ramon perquè convidi al Sergi. Finalment el convenç i queden per sopar al Cafè Maurici però arriba molt tard i els altres ja han marxat tots.

Episode 2 - Tinc clarianes
First Aired: May. 15,2000

El Lopes i el David comencen a fer entrevistes a diverses persones per contractar una nova assistenta però al final acaben contractant un majordom, l'Anthony. L'Emma el coneix per casualitat i sent molta atracció per ell tot i ser un home força gran. Més endavant, l'Emma intenta parlar amb ell i descobreix que l'atracció és mútua. Per altra banda, el Lopes ha aconseguit una prova per ser el nou presentador del programa musical de televisió Sputnik. Els amics li insinuen que és una mica calb i s'acaba obsessionant de tal manera que se'n va a fer la prova amb una perruca.

Episode 1 - No tinc assistenta
First Aired: May. 08,2000

La Carbonell i l'Oriol se n'han anat a viure a Porrera a fer vida de casats. Des que la Carbonell va marxar, el David s'ha quedat sense assistenta i està experimentant el fet d'haver-se d'espavilar a fer les coses tot sol. El David es rendeix i intenta buscar una nova assistenta. Quan el Lopes s'assabenta el David pagava 300.000 ptes a la Carbonell, s'ofereix voluntàriament a ser la nova dona de fer feines. El Lopes fa tota la feina de forma impecable però després d'uns quants dies, el David troba a faltar el Lopes com a amic. Per altra banda, el Pol està molt tou i susceptible per qualsevol cosa que li diuen. La resta d'amics intenten tractar-lo amb molt afecte però sense voler encara el fereixen més perquè és massa sensible. Finalment cau en una depressió molt greu i intenta suïcidar-se.

Free Trial Channels

AD
Show More

Seasons