Home > Drama >

Anna Pihl

AD:This title is currently not available on Prime Video

Anna Pihl (2006)

February. 13,2006
|
6.1
|
TV-14
| Drama Crime

A policewoman is doing her best at the job, but struggles to be there for her son.

...
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now
AD:This title is currently not available on Prime Video

Anna Pihl

2006  / TV-14

Seasons & Episode

3
2
1
Seasons 3 : 2008

|

10 Episode

|

MORE
Episode 1 - Manden i mosen
January. 07,2008

Anna er netop færdig på prøve hos kriminalpolitiet, da hun bliver sendt til Utterslev Mose, hvor en død mand er fundet. Manden har et falsk politiskilt på sig og viser sig at være den tidligere politibetjent, Varberg, afskediget for 10 år siden. Han levede for sit job – så meget at det tog overhånd. Kim og Karim bliver sendt ud ved søen for, at tale med folk i området. Da de ser en mand stå indenfor afspærringen, tager de kontakt til ham, men han overfalder dem, og under sin flygt vælter han en rude i hovedet på Kim, der må forbi skadestuen. Her møder han Karims søster, der er sygeplejerske, og som Kim hurtigt får et meget godt øje til. Mens Daniel frier til Anna, er Martin blevet opereret i Tyskland, og er nu rask. Han har derfor været til jobsamtale hos Eva - Han skal være Annas nye kollega. Ole viser sig at have en viden om Varberg. Det var ham, som lavede indberetningen, der fik ham fyret. Han kender også manden, som overfaldt Kim og Karim. Endnu en tidligere betjent, der fører kriminalpolitiet til en campingvogn. Her finder Anna og Eva blod og et skudhul. Udenfor finder Kim og Karim en brændt barne-BH. En undertøjsbutik genkender Varberg, der havde bildt dem ind, at han var ansat hos politiets gruppe mod butikstyveri. Hver gang de fangede en mindreårig butikstyv, kom han og hentede dem, men Anna finder ud af, at han misbrugte dem. Anna opsøger pigerne for at høre, hvad de har været igennem. Da hun ringer på hos en af dem, er kun hendes far, en major, hjemme. Han inviterer hende ind, men trækker pludselig en pistol og tilstår, at han dræbte Varberg, da han opdagede, hvad han havde gang i.

Start 30-day Free Trial
Start your free trial now >
Episode 5 - En gang skyldig
February. 04,2008

En dreng er forsvundet fra sine forældre i Zoologisk Have, og man finder hans ene sko ved en vej udenfor haven. Forældrene skal skilles, og var oppe og skændes, da han forsvandt, men hans mormor, som han var fortrolig med, har ikke set ham, mens Kim og Karim ingen spor finder af ham i hendes kolonihavehus. Man frygter derfor, at der er sket en forbrydelse Karim finder derimod ud af, at Kim og Samira er blevet kærester, hvilket han bliver meget skuffet over. Det skaber problemer mellem de to ellers faste makkere, men det lykkedes alligevel Samira, at få Karim til at acceptere forholdet. En psykisk syg mand med pædofile tendenser bliver anholdt, men han nægter sig skyldig. Eva, der tidligere har haft en sag med manden, går meget hårdt til ham, og får ham til at tilstå, at han har dræbt drengen og smidt liget i havnen. Mens dykkere leder havnen igennem, får politiet dog et tip om, hvor drengen er, og de finder ham i mormorens kolonihavehus, hvor han havde gemt sig efter forældrenes skænderi. Anklagemyndigheden har frafaldt tiltalen mod Daniel, og det vil han fejre, men Anna har haft travlt med sagen. Han bliver derfor meget oprørt, da han tager ud på stationen, hvor Anna, efter den lykkelige afslutning på sagen, sidder og drikker rødvin med Mik og Martin, som han i øvrigt tror, har noget kørende med hende. Han giver hende valget mellem at tage med ham eller slutte deres forhold, og Anna vælger det sidste.

Start 30-day Free Trial
Start your free trial now >
Episode 10 - Under anklage del 2 - Nedtælling
March. 10,2008

Anna får hjælp fra Martin til at undersøge gerningsstedet igen, og de finder ud af, at der må have været en person mere i rummet. Derudover finder de nogle nøgler, som passer til en autocamper, der holder udenfor bygningen. Idet samme kommer en mand for at hente camperen. Han fortæller, at han bare skulle sætte den på et aftalt sted, hvor en anden person skulle hente den. Martin og Mik sætter camperen på det aftalte sted, og giver sig til at vente. Efter noget tid bliver den hentet, og de følger efter, indtil de når til færgen. Her bliver manden, kendingen og Bjørn og Bonnies pusher Gekko, anholdt, men der er ingen beviser for, at han har forbindelse til drabet. Politiet har 24 timer til at finde beviser mod Gekko, ellers skal han løslades. Trods utallige forsøg lykkedes det dog ikke, så Gekko må løslades. I sidste øjeblik opdager Anna dog, at Gekko, med hjælp fra sin advokat, har skiftet sko. Martin gennemsøger advokatens bil, og finder Gekkos sko, hvor det stof, der dræbte Bonnie, er gemt. Presset af situationen afslører Gekko, at han smed pistolen i havnen. I havnen bliver pistolen fundet, og Anna kan glad fejre med kollegaerne, at hun nu ikke længere er under anklage. Der mangler dog en – Martin, der har fået nyt job i Århus. Hun cykler ud til ham, men idet samme kører hans flyttebil. Heldigvis er han ikke med – Han har valgt at blive i København sammen med Anna.

Start 30-day Free Trial
Start your free trial now >
Seasons 2 : 2007

|

10 Episode

|

MORE
Seasons 1 : 2006

|

10 Episode

|

MORE

A policewoman is doing her best at the job, but struggles to be there for her son.

READ MORE

Watch Trailer

Director
Morten Arnfred
Cast
Charlotte Munck, Peter Mygind
Producted By
Cosmo Film
Genres
Watch on Prime Video

With 30 Day Free Trial!

Stream Now

Free Trial Channels

AD
Show More